Ittasan okozott balesetet: a nagyecsedi rendőrök befejezték az ügy vizsgálatát

A Mátészalkai Rendőrkapitányság Nagyecsedi Rendőrőrse járművezetés ittas állapotban vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozást B. M. 23 éves nagyecsedi lakos ellen.

7 kapcsolódó hír

Bedrogozva vezetett a becsehelyi férfi

Zaol
-
 21.03.21 11:42Baleset-bűnügy

A Keszthelyi Rendőrkapitányság befejezte annak az ügynek a vizsgálatát, melyet egy 36 éves becsehelyi férfival szemben folytatott.

Vádat emelhetnek a Pécsett száguldozó drogossal szemben

Kábítószer hatása alatt, több jogsértést elkövetve száguldott át a városon egy férfi Pécsett. A rendőrök befejezték az ügy vizsgálatát - olvasható a police.hu oldalon. Közúti veszélyeztetés, valamint járművezetés bódult állapotban bűncselekmények elkövetése miatt nyomozott a Pécsi Rendőrkapitányság egy 18 éves ellendi fiatalember ellen. A…

„Fejőstehénnek” nézték a munkahelyüket, belebuktak

Teol
-
 21.03.21 10:57Baleset-bűnügy

A dunaföldvári rendőrök befejezték annak az ügynek a vizsgálatát, melyet egy 27 éves helyi és egy 31 éves daruszentmiklósi férfival szemben folytattak lopás bűntett elkövetése miatt.

Ittasan okozott balesetet

Police
-
 21.03.21 08:46Baleset-bűnügy

Ittasan okozott balesetet Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság2021. 03. 21., v - 08:46 A nagyecsedi rendőrök befejezték az ügy vizsgálatát.

Egy héten belül kétszer vezetett ittasan egy hajdúnánási férfi

A Hajdúnánási Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Alosztálya kétrendbeli járművezetés ittas állapotban vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott eljárást egy 39 éves férfivel szemben. A nyomozás adatai szerint a gyanúsított személygépkocsijával közlekedett a város belterületén 2021. február 28-án, amikor ellenőrizték…

Kiskorú fiú kábítószer hatása alatt, jogsi nélkül rendezett ámokfutást Pécsett

Bama
-
 21.03.21 10:24Baleset-bűnügy

Kábítószer hatása alatt, több jogsértést elkövetve száguldott át a városon egy férfi Pécsett. A rendőrök befejezték az ügy vizsgálatát.

Ittasan vezetett, de a jogsija sem volt nála

Az Esztergomi Rendőrkapitányság járőrei 2021. március 21-én, vasárnap délután Pilismaróton, a Köztársaság téren megállítottak egy személygépkocsival közlekedő