Tűz volt Budapest VI. kerületében

Hírpress
-
 21.03.08 18:33Baleset-bűnügy

Kisebb tűz volt egy harmadik emeleti, társasházi lakásban, Budapest VI. kerületében, a Vörösmarty utcában. Berendezési tárgyak égtek mintegy három négyzetméteren. A fővárosi hivatásos tűzoltók eloltották a lángokat.

4 kapcsolódó hír

Tűzoltók siettek Rácvárosba

Hamuból keletkeztek a lángok Teraszra kitett hamu okozott tüzet az egyik családi ház udvarán. A tűz felgyújtott pár berendezési tárgyat és a villanyóraszekrényt, viszont tovább már nem terjedt. A kiérkező tűzoltó autók közül egy maradt a helyszínen, lánggal égés akkor már nem állt fent, a parázsló, izzó részeket eloltották. Kiemelt…

Pincetűz Gyálon

Tűz ütött ki egy családi ház pincéjében Gyálon, a Juhász Gyula utcában. Összehordott hulladék ég a mintegy harminc négyzetméteres épületrészben. A gyáli önkéntes tűzoltók oltják a lángokat. A helyszínre érkeztek a fővárosi hivatásos tűzoltók is.

Melléképület égett Gyomaendrődön

Melléképület égett teljes terjedelmében ma délelőtt Gyomaendrődön, a Kürt utcában. Az esethez riasztott helyi önkormányzati és szarvasi hivatásos tűzoltók, a tüzet két vízsugár és kéziszerszámok segítségével eloltották, majd a területet hőkamerával átvizsgálták. A húsz négyzetméteres melléképületet lakásnak használó személy a tűzben könnyebb…

Tűz Újpalotán: a lakók kezdték meg az oltást

Ittlakunk
-
 21.03.09 17:38Budapest 15. ker

Körülbelül öt négyzetméteren gyulladt meg a hulladék egy társasház átjárójában Újpalotán, a Nyírpalota úton. A lakók megkezdték a lángok oltását, a tüzet a fővárosi hivatásos tűzoltók oltották el - írja a katasztrófavédelem.