Leállhat a 2-es metró, ha még két ember megbetegszik a dolgozók közül a főpolgármester-helyette…

SzMo
-
 21.03.08 22:15Belföld

Tüttő Kata szerint nem csak a BKV-nál okoz gondot, hogy sok dolgozó lebetegedett. A hulladékszállítás és a takarítás is veszélyben van.

21 kapcsolódó hír

Főpolgármester-helyettes: olyan sok a beteg, hogy nem biztos, hogy holnap is járni fog a metró

ATV
-
 21.03.08 20:00Belföld

Tüttő Kata szerint annyira sok a beteg a 2-es metró vonalán dolgozók között, hogy ha még kettő ember megbetegszik, akkor lehet, hogy le kell állítani a metrót. A főpolgármester-helyettes szerint a hulladékszállítás és a takarítás is veszélyben van.

Tüttő Kata: Leállhat a metróközlekedés

HírTV
-
 21.03.09 11:01Vélemény

Olyan sok a koronavírusos dolgozó, hogy veszélyben van a metró üzemeltetése - mondta a főpolgármester-helyettes az ATV-ben.

A megbetegedések miatt nem lesz, aki vezesse a metrót?

Privátbankár
-
 21.03.09 07:34Gazdaság

Budapest főpolgármester-helyettese szerint ugyanis túl sokan megbetegedtek a 2-es metró vonalán dolgozók között. Tüttő Katalin úgy véli, a Covid gyors terjedése miatt a hulladékszállítás és a takarítás is veszélybe került.

Még a metró is leállhat a járvány miatt?

MFor
-
 21.03.09 07:23Gazdaság

Budapest főpolgármester-helyettese szerint ugyanis túl sokan megbetegedtek a 2-es metró vonalán dolgozók között. Tüttő Katalin úgy véli, a Covid gyors terjedése miatt a hulladékszállítás és a takarítás is veszélybe került.

Megkezdődik a metró dolgozóinak beoltása

Liner
-
 21.03.09 16:14Életmód

Tüttő Kata főpolgármester-helyettes arról tájékoztatta az ATV Híradóját, hogy megkezdik a fővárosi metróvonalakon dolgozók beoltását.

Tüttő Kata: Olyan sok a beteg, hogy nem biztos, hogy holnap is járni fog a metró

Mandiner
-
 21.03.08 22:06Vélemény

A főpolgármester-helyettes szerint ha még kettő ember megbetegszik, akkor lehet, hogy le kell állítani a kettes metrót.

Leállhat a 2-es metró, olyan sok a fertőzött

24.hu
-
 21.03.08 20:23Belföld

Tüttő Kata szerint nem biztos, hogy holnap is fog járni a metró.

Beoltják a metró dolgozóit

Napi.hu
-
 21.03.09 14:38Belföld

Megkezdik a budapesti metróvonalakon dolgozók beoltását – erről Tüttő Kata főpolgármester-helyettes tájékoztatta az ATV Híradóját.

A főpolgármester-helyettes: „Ha még kettő ember megbetegszik, lehet, hogy le kell állítani a metrót”

Blikk
-
 21.03.09 13:07Belföld

A főpolgármester-helyettes, Tüttő Kata tájékoztatott, hogy elkezdték beoltani a fővárosi metróvonalakon dolgozó embereket.

Olyan sok a beteg a BKK-nál, hogy lehet, leáll a 2-es metró

Portfolio
-
 21.03.08 21:50Gazdaság

Olyan sok a beteg a 2-es metró vonalán dolgozók közül, hogy ha még két ember megbetegszik lehet, hogy le kell állítani a metrót - mondta el Tüttő Kata főpolgármester-helyettes az ATV-nek.

Koronavírus: leállhat a 2-es metró

HáziPatika
-
 21.03.09 11:22Egészség

Tüttő Kata főpolgármester-helyettes szerint olyan sok a beteg a közszolgálatot biztosítók közt, hogy az már a tömegközlekedést, a hulladékszállítást és a takarítást is veszélyezteti.

Olyan sok a beteg a BKK-nál, hogy leállhat a metró

Propeller
-
 21.03.08 22:15Belföld

Annyira sok a beteg a 2-es metró vonalán dolgozók között, hogy ha még kettő ember megbetegszik, akkor lehet, hogy le kell állítani a metrót - mondta Tüttő Kata főpolgármester-helyettes az ATV műsorában. Elmondása szerint az első és a második hullámban a közszolgáltatások nem voltak veszélyben, de ma ott tartunk, hogy annyira…

Komoly veszély, lehet, hogy leállítják a metrót a járvány miatt

Infostart
-
 21.03.09 06:13Belföld

A főpolgármester-helyettes a hulladékszállításban és a takarításban is gondokat lát.

Tüttő: Annyi a beteg a BKV-nál, hogy nem biztos, holnap is járni fog a metró

HVG
-
 21.03.08 20:56Belföld

Az FKF-nél be kellett zárni egy telephelyet a járvány miatt.

Elkezdik beoltani a metró dolgozóit

Jövő TV
-
 21.03.09 13:50Belföld

Megkezdik a budapesti metróvonalakon dolgozók beoltását – erről Tüttő Kata főpolgármester-helyettes tájékoztatta az ATV-t. A főpolgármester-helyettest a kormányzati forrásból tájékoztatták a metró dolgozóinak kezdődő beoltásáról. Tüttő Kata tegnap este az ATV-n mondta, hogy olyan sok a megbetegedés a kettes metró vonalán dolgozók között, hogy…

Még két embert megfertőz a vírus, és leáll a metró - miközben oltásügyben nem történik semmi

Népszava
-
 21.03.09 06:52Belföld

Tüttő Kata szerint a járvány működőképességük határára lökte a főváros szolgáltató cégeit.

Leállhat a metró a koronavírus miatt

Óbuda Most
-
 21.03.08 21:23Belföld

Hiába kértek soron kívüli oltást a dolgozóknak, olyan sokan betegedtek meg, hogy leállhat a budapesti metróközlekedés – nyilatkozta Tüttő Kata főpolgármester-helyettes az ATV-nek. Tüttő Kata szerint annyira sok a beteg a 2-es metró vonalán dolgozók között, hogy ha még kettő ember megbetegszik, akkor lehet, hogy le kell állítani a metrót. A…

Járvány: A fővárosban veszélybe került a metróközlekedés és a hulladékszállítás is

HR Portál
-
 21.03.09 08:40Cégvilág

Olyan sok a beteg a 2-es metró vonalán dolgozók között, hogy ha még két ember megbetegszik, akkor lehet, hogy le kell állítani a metrót. A fővárosi hulladékszállítás és a takarítás is veszélyben van.

Rendkívüli: a főpolgármester helyettes bejelentette,  hogy leállhat a metróvonal a járvány miatt

HírHugó
-
 21.03.09 08:20Vélemény

Tüttő Kata szerint annyira sok a beteg a 2-es metró vonalán dolgozók között, hogy ha még kettő ember megbetegszik, akkor lehet, hogy le kell állítani a metrót. A főpolgármester-helyettes szerint a hulladékszállítás és a takarítás is veszélyben van. “Az első és a második hullámban a közszolgáltatások nem voltak veszélyben, de ma ott…

Elkezdik oltani a metrósokat

Klubrádió
-
 21.03.09 16:11Vélemény

A városüzemeltetésért felelős főpolgármester-helyettes hétfőn arról számolt be az ATV-nek, hogy annyira sok a beteg a 2-es metró vonalán dolgozók között, hogy ha még kettő ember megbetegszik, akkor lehet, hogy le kell állítani a metrót. Tüttő Kata kedden azt nyilatkozta, hogy kormányzati források tájékoztatták, a metró dolgozóinak oltásáról, de sze

Leállhat a metró, olyan sok fertőzött van a BKV dolgozói között

Olyan sok a koronavírusos a BKV-nál, hogy leállhat a 2-es metró. A busz,- és villamosvezetők között is sok a beteg – állítja Tüttő Kata főpolgármester-helyettes. Azt is elmondta, hogy a szemétszállítás szintén bajba kerülhet az egyre több fertőzött miatt. Két ember egészségén múlik minden Tüttő Kata főpolgármester-helyettes szerint annyira sok a be