Enyhe tüneteknél is érdemes COVID-tesztet végezni

Babaszoba
-
 21.03.09 05:39Életmód

Mivel a 3. hullámban sokkal több a beteg gyerek, ezért a vírus megfékezése érdekében fontos, hogy a gyerekek körében is minden gyanús esetben történjen teszt - hívja fel a figyelmet a hazai gyermekgyógyászok szakmai szervezete.

5 kapcsolódó hír

Ezt kell tenni azonnal, ha enyhe, de gyanús tünetet észlelnek a gyerekeken

Infostart
-
 21.03.08 17:49Belföld

A gyermekeket is tesztelni kell, ha felmerül a koronavírus-fertőzés lehetősége, a fertőzött gyerekek azonosítása ugyanis elengedhetetlen a vírus terjedésének megfékezéséhez - olvasható a magyarországi alapellátó gyermekgyógyász szakmai szervezetek közös állásfoglalásában, amelyet a Házi Gyermekorvosok Egyesületének honlapján tettek közzé.

A szakemberek szerint a harmadik hullámban sokkal több gyermek betegszik meg Magyarországon

HVG
-
 21.03.08 13:03Infotech

A gyermekgyógyászok közös állásfoglalása szerint nem igaz, hogy a gyermekeket nem nagyon érinti a koronavírus járvány, mint ahogy az sem helytálló, hogy gyermekkorban a fertőzés törvényszerűen enyhe lefolyással jár.

Házi Gyermekorvosok Egyesülete: minél több gyereket kell tesztelni!

Promenad
-
 21.03.08 17:39Színes

A koronavírus járvány harmadik hullámban jóval több megbetegedés fordul elő a gyermekek között, mint az első, vagy akár a második hullám során. A fertőzöttek azonosítása és a vírus terjedésének megfékezése céljából elengedhetetlen, hogy a lehető legrövidebb időn belül és minél pontosabb teszteredményekhez jussunk – írja állásfoglalásában…

Magyar gyermekorvosok szerint ekkor kellene tesztelni a gyerekeket is

Hírklikk
-
 21.03.09 04:45Belföld

A gyermekeket is tesztelni kell, ha felmerül a koronavírus-fertőzés lehetősége, a fertőzött gyerekek azonosítása ugyanis elengedhetetlen a vírus terjedésének megfékezéséhez –olvasható a magyarországi alapellátó gyermekgyógyász szakmai szervezetek közös állásfoglalásában, amelyet a Házi Gyermekorvosok Egyesületének honlapján tettek közzé.

Koronavírus: gyanú esetén a gyerekeket is tesztelni kell

Dehir
-
 21.03.08 13:05Megyei

Budapest - A gyermekeket is tesztelni kell, ha felmerül a koronavírus-fertőzés lehetősége, a fertőzött gyerekek azonosítása ugyanis elengedhetetlen a vírus terjedésének megfékezéséhez - olvasható a magyarországi alapellátó gyermekgyógyász szakmai szervezetek közös állásfoglalásában, amelyet a Házi Gyermekorvosok Egyesületének…