Fürjes Balázs: jó hír, hogy a főpolgármester a háborúskodás helyett az együttműködést választja

ATV
-
 21.03.06 15:46Belföld

A Miniszterelnökség Budapest és a fővárosi agglomeráció fejlesztéséért felelős államtitkára Facebook-oldalán reagált Karácsony Gergely városfejlesztési terveire.

5 kapcsolódó hír

Nem egyeztet a kormány, eleshetnek a pénztől

24.hu
-
 21.03.06 09:52Külföld

Az Európai Bizottság levelet küldött a budapesti és a varsói főpolgármesternek.

Az Európai Bizottság is beleállt a Budapest körüli forrásvitába

Portfolio
-
 21.03.06 14:45Gazdaság

Levelet kapott az Európai Bizottságtól Karácsony Gergely budapesti főpolgármester, melyben a testület azt írja, hogy nem engedik kihagyni a városvezetést az újraállítási források elköltésének tervezéséből – értesült a Telex. Emiatt előfordulhat, hogy az Európai Tanácsban megvétózzák az Orbán-kormány pénzköltési terveit.

Megfelelő konzultációt kell folytatni a helyi önkormányzatokkal – üzente az Európai Bizottság

Magyar Hang
-
 21.03.06 10:08Belföld

A brüsszeli testület válaszolt a budapesti és varsói főpolgármestereknek az uniós újjáépítési alap forrásaival kapcsolatos levelére.

Budapest és Varsó megerősítést kapott az Európai Bizottságtól!

Városi Kurír
-
 21.03.06 09:25Vélemény

Amennyiben az Orbán-vezette kormány valamelyest is ad még az Európai Bizottság ajánlásaira, úgy jó hírt kapott Karácsony Gergely és Rafal Trzaskowski, Budapest és Varsó polgármestere - tudatta a hírt a magyar főpolgármester közösségi oldalán.

Ha továbbra sem egyeztet Karácsonyékkal a kormány, az is lehet, hogy nem hívhatja le az uniós újjáépítési alap forrásai…

Telex
-
 21.03.06 08:13Belföld

Levelet küldött az Európai Bizottság Karácsony Gergelynek és Rafal Trzaskowski varsói főpolgármesternek, amelyben világossá tették: nem hagyják annyiban, hogy kihagyták az önkormányzatokat a tervezésből. Jávor Benedek, a főváros brüsszeli képviselet-vezetője szerint az Európai Tanácsban így megvétózhatják majd az Orbán-kormány pénzköltési…