Vascsővel és kalapáccsal támadtak egy férfira Kőbányán

hirado.hu
-
 21.03.05 21:47Baleset-bűnügy

A sértett súlyos, életveszélyes sérüléseket szenvedett.

10 kapcsolódó hír

Vascsővel és kalapáccsal támadtak egy férfira Kőbányán

ATV
-
 21.03.05 21:30Baleset-bűnügy

A férfi életveszélyes sérüléseket szenvedett.

Italozás után egy nő mellkason szúrt egy férfit Pécsen

Propeller
-
 21.03.06 12:10Baleset-bűnügy

Őrizetbe vettek a rendőrök egy huszonhat éves nőt Pécsen, mert konyhakéssel mellkason szúrt egy férfit, aki életveszélyes sérüléseket szenvedett – közölte a Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság szombaton. A rendőrség honlapján olvasható tájékoztatás szerint a csütörtökről péntekre virradó éjszakán egy pécsi házban három férfi italozott, majd…

Elfogták a konyhakéses nőt!

A rendőrök pár óra alatt elfogták azt a 26 éves helyi nőt, aki a gyanú szerint Pécsett, a Karsztos dűlőn egy házban 2021. március 4-én 23 óra és március 5-én 1 óra között konyhakéssel mellkason szúrt egy férfit.

Vascsővel és kalapáccsal támadtak egy férfira a X. kerületben

Vascsővel és kalapáccsal támadtak egy férfira Budapest X. kerületében, a Kőbányai úton még pénteken – számolt be róla az MTI. Úgy tudni, a sértett súlyos, életveszélyes sérüléseket szenvedett. Az elkövetőt a közelben elfogták.

Egy nő mellkason szúrt egy férfit Pécsen

Őrizetbe vettek a rendőrök egy huszonhat éves nőt Pécsen, mert konyhakéssel mellkason szúrt egy férfit, aki életveszélyes sérüléseket szenvedett – közölte a Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság szombaton.

Konyhakéssel szúrt mellkason egy férfit egy nő Pécsett

Őrizetbe vettek a rendőrök egy huszonhat éves nőt Pécsen, mert konyhakéssel mellkason szúrt egy férfit, aki életveszélyes sérüléseket szenvedett - közölte a Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság szombaton.

Balhé Pécsett: mellkason szúrta a férfit, mert az belekötött a párjába

Őrizetbe vettek a rendőrök egy huszonhat éves nőt Pécsen, mert konyhakéssel mellkason szúrt egy férfit, aki életveszélyes sérüléseket szenvedett - közölte a Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság szombaton. Csütörtökről péntekre virradó éjszakán egy pécsi házban három férfi italozott, majd egy nézeteltérés miatt az…

Vascsővel és kalapáccsal támadtak egy férfira Kőbányán

Hírpress
-
 21.03.05 22:34Baleset-bűnügy

A sértett súlyos, életveszélyes sérüléseket szenvedett.

Késelés Pécsett, részeg férjét megütötték, a feleség szúrt

Origo
-
 21.03.06 09:24Baleset-bűnügy

Pár óra alatt elfogták a rendőrök a fiatal nőt.

Vascsővel és kalapáccsal támadtak egy férfira a Kőbányai úton

Ittlakunk
-
 21.03.05 20:57Budapest 10. ker

Vascsővel és kalapáccsal támadtak egy férfira Kőbányán, a Kőbányai úton pénteken. A sértett súlyos, életveszélyes sérüléseket szenvedett. Az elkövetőt a közelben elfogták.