Az új korlátozások által érintett ágazatok is igényelhetik a kamatmentes újraindítási gyorskölcsönt

Napi.hu
-
 21.03.05 15:56Belföld

Jelentősen bővül azoknak a vállalkozásoknak a köre, amelyek elsőként igényelhetik a Magyar Fejlesztési Bak (MFB) kamatmentes újraindítási gyorskölcsönét. A módosítás célja, hogy azok a vállalkozások is forráshoz juthassanak, amelyeket a március 8-tól életbe lépő új korlátozó intézkedések kedvezőtlenül érintenek - közölte az MFB az MTI-vel…

4 kapcsolódó hír

Bővül a nulla százalékos gyorskölcsönre jogosultak köre

ProfitLine
-
 21.03.05 14:30Gazdaság

Jelentősen bővül azoknak a vállalkozásoknak a köre, amelyek elsőként igényelhetik a Magyar Fejlesztési Bank (MFB) kamatmentes újraindítási gyorskölcsönét. A módosítás célja, hogy azok a vállalkozások is forráshoz juthassanak, amelyeket a március 8-tól életbe lépő új korlátozó intézkedések kedvezőtlenül érintenek - közölte az MFB az MTI-vel…

Több vállalkozás juthat a tízmilliós gyorshitelhez

Infostart
-
 21.03.05 11:25Gazdaság

Azok a cégek is forráshoz juthatnak, melyeket a március 8-tól életbe lépő új korlátozó intézkedések kedvezőtlenül érintenek.

Bővítés. A kamatmentes újraindítási gyorskölcsön az új korlátozásokkal érintett ágazatoknak is jár

Az Üzlet
-
 21.03.05 15:01Gazdaság

Jelentősen bővül azoknak a vállalkozásoknak a köre, amelyek elsőként igényelhetik a Magyar Fejlesztési Bak (MFB) kamatmentes újraindítási gyorskölcsönét. A módosítás célja, hogy azok a vállalkozások is forráshoz juthassanak, amelyeket a március 8-tól életbe lépő új korlátozó intézkedések kedvezőtlenül érintenek - közölte az MFB.

Fontos bejelentés érkezett a nullaszázalékos gyorskölcsönről

Origo
-
 21.03.05 11:03Gazdaság

Az MFB tájékoztatása szerint azok a vállalkozások is forráshoz juthatnak, amelyeket az új korlátozó intézkedések kedvezőtlenül érintenek.