Lantos Gabriella: a harmadik hullámból két hónap múlva jöhetünk ki

ATV
-
 21.03.05 15:54Belföld

Hétfőtől két hétre újabb szigorítások jönnek, bezárnak az általános iskolák, óvodák, üzletek és a kaszinók, valamint a magánegészségügyet kivéve minden szolgáltatás szünetelni fog. Lantos Gabriella szerint, ha három héttel ezelőtt korlátoznak, akkor az általános iskolák és óvodák zárására nem lett volna szükség.

6 kapcsolódó hír

Jönnek az újabb szigorítások, de a virágboltok hétfőn még kinyithatnak

Drive Me Baby
-
 21.03.05 08:52Életmód

Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter csütörtökön újabb szigorítások bevezetését jelentette be, mutatjuk a legfontosabbakat.

Hétfőtől egy hónapra bezárnak az óvodák és iskolák: itt vannak a részletek

Portfolio
-
 21.03.05 17:51Gazdaság

A kormány az emberi életek védelme és a fertőzések számának csökkentése érdekében március 8-tól a köznevelési intézményekben is új intézkedéseket vezet be - tájékoztatta az Emberi Erőforrások Minisztériuma pénteken az MTI-t.

Ezeket a szigorításokat vezeti be a kormány hétfőtől

Nyíregyháza
-
 21.03.05 13:01Belföld

A járvány harmadik hullámának erősödésére reagálva a kormány úgy döntött, hogy az óvodákat és az iskolákat március 8-tól egy hónapra, míg az üzleteket két hétre, március 22-ig bezárja. A boltbezárások alól kivételt képeznek az élelmiszerboltok, a patikák, a drogériák és a benzinkutak – jelentette be Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető…

A veszprémi kereskedőket nem lepte meg a szigorítás

Veol
-
 21.03.06 07:00Gazdaság

Ahogyan megírtuk, az üzleteket március 8-ától két hétre, március 22-ig bezárják. Ezalól kivétel az élelmiszerbolt, a patika, a drogéria és a benzinkút.

Általános iskolák: Nem ért senkit váratlanul a bezárás

Hiros
-
 21.03.05 19:58Karrier

Március nyolcadikától már nemcsak a középiskolák és az egyetemek, hanem az általános iskolák is átállnak a digitális oktatásra. A járvány harmadik hullámában ugyanis a kormány újabb döntést hozott, mely szerint legalább egy hónapig, az az április hetedikéig bezárnak az általános iskolák és az óvodák is.

13 egyszerű, 30 perces ebéd, ha otthon vagy a gyerekkel

Mindmegette
-
 21.03.05 19:00Életmód

Mivel a koronavírus-járvány harmadik hulláma miatt ismét bezárnak az óvodák és az általános iskolák is, válogatásunkban olyan villámgyors és pofonegyszerű fogásokat gyűjtöttünk össze, amiket akár home office alatt is simán elkészíthetsz, ráadásul a gyerekek is imádni fogják őket. Nálatok melyik a kedvenc?