Itt nincs személyes ügyintézés: ez is változik hétfőtől

Piac és Profit
-
 21.03.06 12:48Gazdaság

Szünetel a személyes ügyintézés a közműszolgáltatóknál a koronavírus terjedésének megakadályozására tett kormányzati intézkedésekkel összhangban - közölték a közműszolgáltatók.

25 kapcsolódó hír

Itt vannak a részletek az iskolák és az óvodák bezárásáról

ATV
-
 21.03.05 18:08Belföld

A kormány az emberi életek védelme és a fertőzések számának csökkentése érdekében március 8-tól a köznevelési intézményekben is új intézkedéseket vezet be - tájékoztatta az Emberi Erőforrások Minisztériuma pénteken az MTI-t.

Rendkívüli ügyfélfogadási rendet vezet be a Kamara

A Kormány által kihirdetett veszélyhelyzeti intézkedésekkel összhangban a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara napi működése során a lehető legminimálisabbra csökkenti a koronavírus-járvány terjedésének lehetőségét, a személyes ügyféltalálkozások számát, ezzel is óvva mintegy 400 ezer kamarai tag, valamint munkavállalói egészségét.

E.ON Hungária: ideiglenesen szünetel a személyes ügyintézés, csökken a tervezett üzemszünetek száma

Márkamonitor
-
 21.03.06 10:15Belföld

A koronavírus terjedésének megakadályozására tett kormányzati intézkedésekkel összhangban valamennyi ügyfélszolgálati irodájában ideiglenesen felfüggeszti a személyes ügyintézést az E.ON Hungária Csoport. Az energiacég elsődleges célja továbbra is, hogy ügyfelei és munkatársai egészségét megóvja. Az ügyfelek hétfőtől várhatóan március…

Március 22-ig szünetel a személyes ügyintézés a közműszolgáltatásoknál

BorsOnline
-
 21.03.06 10:54[N/A]

Szünetel a személyes ügyintézés a közműszolgáltatásoknál a koronavírus terjedésének megakadályozására tett kormányzati intézkedésekkel összhangban - közölték a közműszolgáltatók szombaton az Mti-vel.

Emmi: hétfőtől hatályosak az új intézkedések a köznevelési intézményekben

A tárca közölte: az óvodákban rendkívüli szünet lesz, az ez utáni első munkanap április 7. Az iskolákban március 31-éig a nevelés-oktatást tantermen kívüli, digitális munkarendben zajlik majd, az ezt követő tavaszi szünet utáni első tanítási nap ugyancsak április 7. Az intézkedésekről minden köznevelési intézmény tájékoztatást…

Erre figyelj: Szünetel a személyes ügyintézés a közműszolgáltatásoknál

Ripost
-
 21.03.06 12:10Belföld

Szünetel a személyes ügyintézés a közműszolgáltatásoknál a koronavírus terjedésének megakadályozására tett kormányzati intézkedésekkel összhangban.

Gyermekétkeztetés a rendkívüli szünet ideje alatt

Nyíregyháza
-
 21.03.05 14:20Belföld

A koronavírus járvány harmadik hullámának terjedése miatt a Kormány újabb veszélyhelyzeti intézkedésekről döntött, amelyek a köznevelési intézményeket, óvodákat és iskolákat is érintik.

Digitális oktatásról volt szó, a kormány mégis rendkívüli iskolai szünetről posztolt

Eduline
-
 21.03.06 09:09Karrier

A köznevelésért felelős államtitkár online oktatásról beszélt, azonban a kormány Facebook-posztjában nem ez szerepel.

Rendkívüli iskolai szünet vagy digitális oktatás lesz? Ez se világos

Magyar Hang
-
 21.03.05 22:01Belföld

Frissítés: Eltűnt a félreértésre okot adó kormányzati poszt. Nem ez az egyetlen dolog, ami nem jött össze a kormánynak a mai napon.

Maruzsa digitális oktatást jelent be, a kormány rendkívüli iskolai szünetről posztol

Telex
-
 21.03.05 20:18Belföld

De hol van az igazság az egymásnak ellentmondó hivatalos információk között?

Szünetel a személyes ügyintézés a közműszolgáltatásoknál

SzegedMa
-
 21.03.06 11:05Belföld

A koronavírus terjedésének megakadályozása érdekében.

Az Emmi közölte, hogy milyen feltételek mellett működhet tovább a közoktatás

Index
-
 21.03.05 17:26Belföld

Az iskolákban digitális tanrend, az óvodákban rendkívüli szünet lesz egészen április 7-ig.

Az iskolai digitális munkarend és óvodai rendkívüli szünet részletei

Magyar Hírlap
-
 21.03.05 15:25Belföld

Emmi: A tantermen kívüli munkarendet az Oktatási Hivatal honlapján közzétett módszertani ajánlás figyelembe vételével kell megszervezni.

Gyermekfelügyelet nincs, de gyermekétkeztetés van Miskolcon

Borsod24
-
 21.03.05 13:54Vélemény

Miskolc Megyei Jogú Város polgármesteri hivatala arról tájékoztatta honlapunkat, hogy ugyan a Miniszter határozatában úgy döntött, hogy a rendkívüli szünet, illetve a tantermen kívüli digitális munkarend időszakában a kontaktusszám minél jelentősebb csökkentése érdekében a gyermekfelügyelet az intézményekben nem kerül megszervezésre.…

Maruzsa: a járvány megfékezéséért zárnak az óvodák és térnek digitális tanrendre az iskolák

ma.hu
-
 21.03.05 12:44Belföld

Az óvodákban hétfőtől rendkívüli szünet lesz április 7-éig. Az iskolák tantermen kívüli digitális munkarendre állnak át.

Húsvétig tantermen kívüli, digitális munkarendben folyik az iskolai oktatatás

Oktatási Hivatal
-
 21.03.05 11:36Karrier

Húsvétig tantermen kívüli, digitális munkarendben folyik az iskolai nevelés-oktatás, és az óvodákban rendkívüli szünet lép életbe.

Rendkívüli intézkedések lépnek életbe Kaposváron is

KaposPont
-
 21.03.05 19:30Megyei

Szünetet kell elrendelni a kaposvári óvodákban, egyelőre ügyeletet sem lehet szervezni, de a gyermekek étkeztetését megoldja a város - jelentette be a város polgármestere.

Rendkívüli szünet – gyermekfelügyelet nem lesz, étkezést biztosítanak

Szon
-
 21.03.05 13:42Belföld

A koronavírus járvány harmadik hullámának terjedése miatt a Kormány újabb veszélyhelyzeti intézkedésekről döntött, amelyek a köznevelési intézményeket, óvodákat és iskolákat is érintik.

Szünetel a személyes ügyintézés a közműszolgáltatásoknál

Promenad
-
 21.03.06 11:36Színes

Szünetel a személyes ügyintézés a közműszolgáltatásoknál a koronavírus terjedésének megakadályozására tett kormányzati intézkedésekkel összhangban - közölték a közműszolgáltatók szombaton az MTI-vel.

Fontos változás: szünetel a személyes ügyintézés a közműszolgáltatásoknál

BudaPestkörnyéke
-
 21.03.06 11:24[N/A]

A közműszolgáltatóknál is változás lesz a fertőzésszámok meredek emelkedése miatt. Szünetel a személyes ügyintézés a közműszolgáltatásoknál a koronavírus terjedésének megakadályozására tett kormányzati intézkedésekkel összhangban – közölték a közműszolgáltatók szombaton az MTI-vel. Nincs személyes ügyintézés A többi korlátozó…

Aktuális járványügyi helyzet a kerületben: durva emelkedés, 289 fertőzöttről tud az önkormányzat

Ittlakunk
-
 21.03.06 08:03Budapest 16. ker

A március 5-i adatok szerint a kerületben 289 fertőzöttről tud az önkormányzat a háziorvosok visszajelzése alapján (február 21-én 98 volt ez a szám).A kormány rendelete értelmében az általános iskolák is áttérnek a tantermen kívüli digitális oktatásra március 8-tól. Az óvodákban március 8-tól április 7-ig rendkívüli szünet van.Az önkormányzat…

Tájékoztatás tantermen kívüli, digitális munkarend ideje alatti gyermekétkeztetésről – iskolák esetében

Hevesi Hírportál
-
 21.03.05 17:59Megyei

Az emberi erőforrások minisztere a köznevelési intézmények működését érintő egyes veszélyhelyzeti intézkedésekről szóló 17/2021. (III.5.) EMMI határozatának 3. pontja szerint az iskolákban – beleértve a gyógypedagógiai, konduktív pedagógiai nevelési-oktatási intézmény keretei között működő iskolákat is – 2021. március 8-ától 2021. március…

Így változik Szekszárdon a gyermekétkeztetés

Teol
-
 21.03.05 15:32Megyei

A rendkívüli szünet, illetve a digitális munkarend ideje alatt is biztosítja az intézményi gyermekétkeztetést a szekszárdi önkormányzat.

Így változik az élet Debrecenben a járványügyi szigorítások miatt

Debreceni Nap
-
 21.03.06 01:28Megyei

Március 8-ától új intézkedések lépnek életbe, melyek a debreceni intézmények működésére is hatással vannak. Az önkormányzat közlése szerint március 8-tól április 7-ig minden óvoda zárva tart, rendkívüli szünet lép életbe. A zárás ideje alatt is biztosított az óvodás és iskolás korú gyermekek és tanulók számára elvitelre a gyermekétkeztetés,…