A forró italok növelhetik a rákkockázatot

Női NetCafe
-
 21.03.04 20:05Egészség

Az Egészségügyi Világszervezet (WHO) megbízásából készült friss kutatás szerint nem valószínű, hogy a kávé rákot okoz, sőt: inkább csökkenti a betegség kialakulásának kockázatát. Ugyanakkor arról is szó esik a felmérésben, hogy más a helyzet a tűzforró italokkal.

6 kapcsolódó hír

Tovább tarthat a járvány a WHO szerint

HáziPatika
-
 21.03.04 04:29Egészség

Az Egészségügyi Világszervezet (WHO) vészhelyzeti igazgatója szerint korai abban bízni, hogy 2021 végére túl leszünk a koronavírus-járványon.

WHO: véget ért a hat hete tartó, ígéretes csökkenés

WebBeteg
-
 21.03.04 15:16Egészség

Hat hét csökkenés után újra emelkedni kezdett a koronavírus-fertőzöttek száma Európában - jelentette be az Egészségügyi Világszervezet (WHO) európai irodáját vezető Hans Kluge csütörtökön.

Müller Cecília: Helyzet van, szigorítani kell

Klubrádió
-
 21.03.04 15:29Vélemény

A ma bejelentett intézkedések szükségesek, a járványügyi adatok romlanak – ezt mondta Müller Cecília az operatív törzs mai tájékoztatóján, hozzátéve, hogy a védőoltások beadása új szakaszt jelent, de sem számban, sem időben nem tartunk még ott, hogy a mai helyzetre jelentős hatást érezzünk.

WHO: Nagyon korai és valószínűtlen azt gondolni, hogy az év végére túlleszünk ezen a víruson

Noizz
-
 21.03.03 09:09Bulvár

Az Egészségügyi Világszervezet vészhelyzeti igazgatója szerint még mindig a vírus vezet.

Hat hét csökkenés után újra emelkedni kezdett a fertőzöttek száma Európában

ma7.sk
-
 21.03.04 14:10Külföld

Hat hét csökkenés után újra emelkedni kezdett a koronavírus-fertőzöttek száma Európában - jelentette be az Egészségügyi Világszervezet (Who) európai irodáját vezető Hans Kluge csütörtökön.

Ivanuša: A fertőzöttek száma könnyen 8.000-re emelkedhet

Vajdaság Ma
-
 21.03.04 11:38Határtalan

Szerbiában romlik a járványügyi helyzet, mert egyrészt nem tartják be a járványügyi intézkedéseket, másrészt megjelentek az országban az új vírustörzsek, értékelte ma reggel Marijan Ivanuša, az Egészségügyi Világszervezet (WHO) szerbiai irodájának igazgatója.