Három évet kapott, mert elcsalta az idős asszony házát

A Szeghalmi Járási Ügyészség a bűncselekmény elhárítására idős koránál vagy fogyatékosságánál fogva korlátozottan képes személy sérelmére folytatólagosan, üzletszerűen elkövetett csalás bűntette miatt emelt vádat egy 48 éves többszörösen büntetett előéletű, visszaesőnek minősülő füzesgyarmati férfi ellen, aki egy idős asszony…

7 kapcsolódó hír

Vádat emeltek a rendőrökre kaszával támadó férfi ellen

Vádat emeltek egy férfi ellen, aki még 2020 novemberében kaszával támadt rendőrökre – közölte a Központi Nyomozó Főügyészség vezetője. Keresztes Imre főügyész közleményében emlékeztetett, tavaly novemberben egy agresszív, öngyilkossággal fenyegetőző férfi miatt hozzátartozója hívta ki a rendőröket, akiket a 27 éves, büntetett…

Teherautóval és baltával fenyegette feleségét a rendőr főtiszt

Infostart
-
 21.03.04 17:30Baleset-bűnügy

Zaklatás bűntette, folytatólagosan elkövetett kapcsolati erőszak vétsége és magánlaksértés vétsége miatt vádat emeltek egy volt rendőr ellen a Mátészalkai Járásbíróságon – közölte a Központi Nyomozó Főügyészség.

Nyíregyházi Járási Ügyészség: vádemelés büntetőfékezés miatt

A Nyíregyházi Járási Ügyészség közúti veszélyeztetés bűntette miatt emelt vádat az ellen a nyíregyházi férfi ellen, aki tavaly nyáron a belvárosban büntető fékezéssel akart megleckéztetni egy tehergépkocsit vezető sofőrt.

Három évet kapott a gyarmati férfi, aki elcsalta egy idős asszony házát

Beol
-
 21.03.05 08:17Baleset-bűnügy

A Szeghalmi Járási Ügyészség folytatólagosan, üzletszerűen elkövetett csalás bűntette miatt emelt vádat egy 48 éves többszörösen büntetett előéletű füzesgyarmati férfi ellen, aki egy idős asszony megtévesztésével megszerezte annak házát.

Vádemelés egy „italozó életmódot folytató” volt rendőr főtiszt ellen zaklatás miatt

A Debreceni Regionális Nyomozó Ügyészség zaklatás bűntette, folytatólagosan elkövetett kapcsolati erőszak vétsége és magánlaksértés vétsége miatt emelt vádat a Mátészalkai Járásbíróságon egy volt rendőr főtiszt ellen.

Három évet kapott, mert elcsalta az idős asszony házát

Egy idős asszony megtévesztésével megszerezte annak házát egy 48 éves többszörösen büntetett előéletű, visszaesőnek minősülő füzesgyarmati férfi. A Szeghalmi Járási Ügyészség a bűncselekmény elhárítására idős koránál vagy fogyatékosságánál fogva korlátozottan képes személy sérelmére folytatólagosan, üzletszerűen elkövetett csalás…

Három évet kapott, mert elcsalta az idős asszony házát

Behír
-
 21.03.05 11:32Baleset-bűnügy

Egy többszörösen büntetett előéletű, visszaeső, füzesgyarmati férfi ellen emelt vádat a Békés Megyei Főügyészség, mert egy 64 éves asszonytól elcsalta annak házát.