Kábító hatású cigarettával kínálta a fiatalkorú fiút egy ceglédi „navajonki”, aztán kifosztotta

Egy fiatalkorútól vette el értékeit Kecskeméten az a ceglédi férfi, aki a helyi rendőrök a Pest megyei településen fogtak el.

5 kapcsolódó hír

Kifosztás Kecskeméten – elfogás Cegléden

Police
-
 21.03.04 10:25Baleset-bűnügy

Kifosztás Kecskeméten – elfogás Cegléden Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság2021. 03. 04., cs - 10:25 Egy fiatalkorútól vette el értékeit a megyeszékhelyen az a ceglédi férfi, aki a helyi rendőrök a Pest megyei településen fogtak el.

Elkábítottak, majd kifosztottak egy fiatalt a Noszlopy buszpályaudvaron

kecsUP
-
 21.03.04 12:31Baleset-bűnügy

Elkábítottak, és kifosztottak egy gyereket a kecskeméti buszpályaudvaron. A Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatása szerint egy férfi február 24-én délután odament a Noszlopy Gáspár park egyik buszmegállójában lévő fiatalkorúhoz, majd megkínálta egy kábító hatású anyagot tartalmazó cigarettával a fiút, aki a dohány elszívása…

Elkábította majd kirabolta fiatalkorú áldozatát a kecskeméti vasútparkban

Baon
-
 21.03.04 11:03Baleset-bűnügy

Egy fiatalkorútól vette el értékeit a megyeszékhelyen az a ceglédi férfi, aki a helyi rendőrök a Pest megyei településen fogtak el.

Cegléden fogták el a kecskeméti kifosztót

Egy fiatalkorútól vette el értékeit Kecskeméten az a ceglédi férfi, aki a helyi rendőrök a Pest megyei településen fogtak el – értesült az Objektív Hírügynökség a rendőrség közleményéből.

Elbódította, majd kifosztotta

Hiros
-
 21.03.04 12:31Baleset-bűnügy

Kábító hatású anyagot tartalmazó cigarettával kínálta fiatalkorú áldozatát egy ceglédi férfi a kecskeméti buszpályaudvaron, majd elvette tőle a fejhallgatóját, a mobiltelefonját és a powerbank-ját. A gyanúsítottat a rendőrök Cegléden fogták el.