Kifogyott a készletből az egyik legnagyobb online kereskedő, miután elterjedt, hogy kötelező lesz a…

444.hu
-
 21.03.05 06:31Egészség

Délutánra a kormány cáfolta a pletykát, még csak ilyen előrejelzés sem volt a kormányülésen.

12 kapcsolódó hír

Az egész ország ilyen típusú védőmaszkot szeretne, rengeteg helyen már nem is kapható

Femcafe
-
 21.03.04 16:09Egészség

Egyes várakozásokkal ellentétben a magyar kormány eddig még nem jelentette be, hogy kötelezővé tennék az Ffp2-es maszkokat, ennek ellenére a védőeszköz máris hiánycikk lett Magyarországon. Számos boltban már nem lehet hozzáférni, és online sem épp sétagalopp megrendelni.

Egyelőre nem lesz kötelező az FFP2-es maszk

NLC
-
 21.03.05 08:32Belföld

Sokan megrohamozták a boltokat, már hiánycikk lett a maszk.

Lerohanták a boltokat Ffp2-es maszkokért – Hatósági áras lehet a koronavírus elleni védőeszköz?

Blikk
-
 21.03.04 22:34Belföld

Tényi István közérdekű bejelentést tett az Innovációs és Technológiai Minisztériumának, arra hivatkozva, hogy a Telex.hu oldalán megjelent cikkben, arról számoltak be, hogy „berobbant a kereslet az FFP2-es maszkok iránt”.

Nagyon nehéz FFP2-es maszkokhoz jutni

Propeller
-
 21.03.04 22:54Belföld

Igaz, semmiféle tájékoztatás nem érkezett arról, hogy a szlovák szabályokhoz hasonlóan az FFP2-es maszkok viselése lesz kötelező a boltokban és szabadtéren is. Miután a kormány úgy döntött, hogy bezárják az iskolákat, óvodákat, konditermeket, és ahol lehet, otthoni munkavégzést javasolnak már megindult a roham az orvosi maszkokért. A…

Ebben a vidéki magyar városban mindenki két FFP2 védőmaszkot kap a hivataltól

Ripost
-
 21.03.05 06:45Belföld

Több környező országban már kötelezővé tették az eldobható helyett az FFP2 maszkot, itthon is hiánycikk lett több üzletben. Megtaláltuk a magyar várost, ahol mindenki kap kettőt ingyen!

Elkapkodták az Ffp2 maszkokat, pedig hivatalosan senki nem mondta, hogy kötelezővé tennék

infoVáros
-
 21.03.05 08:03Megyei

Nemcsak a helyi üzletekben, de az országos webshopokban is jócskán megcsappant a készlet, miután felreppent a hír, hogy előbb az üzletekben, majd pedig minden más zárt térben kötelezővé tennék az FFP2-es maszkok viselését.

Már most hiánycikk az FFP2-es maszk

Startlap
-
 21.03.04 13:10Életmód

Az FFP2 maszk használatát még ugyan nem tették kötelezővé, de az üzletekben már most is nehéz beszerezni.

Néhány óra leforgása alatt hiánycikk lett Veszprém megyében az FFP2-es maszk

Veol
-
 21.03.04 18:31Megyei

Mint ismert a kormány március 8-tól március 22-ig újabb szigorításokat vezet be, az egyik döntés például az, hogy mindenütt kötelező lesz a szájmaszk viselése.

Hiánycikk lett az FFP2-es maszk

Klubrádió
-
 21.03.04 12:50Vélemény

A szigorítások bejelentését követően megindult a roham az FFP2-es maszkokért, bár nem lehet tudni, hogy kötelezővé teszik e típus viselését a boltokban és a szabad téren.

A siófoki kikötő területén is kötelező mától a maszkviselés

hírbalaton
-
 21.03.04 08:54Belföld

Újabb közterületen rendelte el a kötelező maszkviselést Siófok polgármestere. A korábbiak mellett mától a hajóállomás és móló területén, a Mártírok útján, a Petőfi sétányon, az Isztria sétányon, a Porecs téren is kötelező a szájmaszk viselése – a módosított rendelet szerint. A városvezető továbbra sem rendeli el a város egész területére a szájmaszk

Kötelezővé tették a maszkviselést a siófoki kikötő területén is

LikeBalaton
-
 21.03.03 20:30Megyei

Újabb közterületeken tette kötelezővé a szájmaszk viselését 2021. március 4-től Siófok polgármestere. A hajóállomás és a móló területén kívül az Isztria sétányon, a Porecs téren, a Petőfi sétányon és a Mártírok útján is viselni kell a maszkot.

Néhány óra leforgása alatt hiánycikk lett Zalában az FFP2-es maszk

Zaol
-
 21.03.04 17:30Megyei

Mint ismert a kormány március 8-tól március 22-ig újabb szigorításokat vezet be, az egyik döntés például az, hogy mindenütt kötelező lesz a szájmaszk viselése. Az interneten még a kormányinfó előtt elterjedt, hogy zárt terekben szlovák és osztrák mintára kizárólag az FFP2-es maszkot fogadják majd el.