Pócs maszktalan fogad

444.hu
-
 21.03.03 20:08Egészség

A lakosságarányos magyar halálozás lekörözte az amerikait, sorra törlik a szóbeli felvételiket a középiskolák, Izraelben a brit mutánst is megállították az oltással. Járványhíradó.

6 kapcsolódó hír

Sorra mondják le a szóbeli felvételiket az iskolák

NLC
-
 21.03.03 18:59Belföld

Valahol egyáltalán nem lesz szóbeli vizsga, máshol online szóbeliztetnek a középiskolákban.

Koronavírus: a járvány berobbanása miatt sorra törlik a szóbeliket a középiskolák

Blikk
-
 21.03.03 16:06Belföld

Egyre több középiskolában döntenek úgy, hogy nem tartják meg a szóbeli felvételi vizsgákat az egyre súlyosbodó járványhelyzet miatt.

Sorra fújják le a szóbeli felvételi vizsgákat a középiskolák a járványhelyzet miatt

Eduline
-
 21.03.03 06:09Karrier

Több budapesti és vidéki középiskolában törölték a szóbeli felvételi vizsgákat a fokozódó járványhelyzet miatt, erről az elmúlt napokban értesítették a szülőket és a diákokat. Máshol már korábban úgy döntöttek, hogy idén online szóbeliztetik a jelentkezőket, de a Radnóti-gimnáziumban például hagyományos felvételi lesz - igaz, a diákoknak…

Több budapesti és vidéki iskolában törölték a felvételi vizsgákat a járványhelyzet miatt

HVG
-
 21.03.03 07:48Életmód

Van azonban olyan intézmény is, ahol hagyományos felvételi lesz. Ott a diákoknak FFP2-es maszkban kell majd szóbelizniük.

Elég lesz az írásbeli – sorra törlik a szóbeli felvételiket a középiskolák

Indirekt
-
 21.03.03 17:55Belföld

A napokban több budapesti és vidéki középiskolában is arról értesítették a szülőket, hogy a járvány miatt törölték a szóbeli felvételi vizsgákat − írja az Eduline. A lap szerint máshol online szóbeliztetik a jelentkezőket, a budapesti BKSZC Pogány Frigyes Technikumban a hozott pontokból és az írásbeli felvételi tesztek eredményéből áll majd össze…

Így lesz 2021-ben a középiskolai felvételi, hála a kovidnak

Nuus
-
 21.03.03 19:18Belföld

Egyre több középiskolában törlik a szóbeli felvételi vizsgákat a járvány harmadik hulláma miatt. Ahol marad a hagyományos felvételi, oda FFP2-es maszkot kell húzni.