Transznemű karaktert is csinálhatunk a készülő nyílt világú Harry Potter-játékban

GameStar
-
 21.03.03 12:15Gaming

Állítólag a stúdióban többen is J.K. Rowling korábbi megnyilvánulásai után kezdtek el küzdeni azért, hogy minél befogadóbb legyen a Hogwarts Legacy.

5 kapcsolódó hír

A transzhullám az új Harry Potter videojátéknak sem kegyelmez

Mandiner
-
 21.03.03 17:04Külföld

Állítólag J.K. Rowling korábbi megnyilvánulásai után kezdtek el küzdeni a stúdióban, hogy minél befogadóbb legyen az új játék.

Transznemű karakterek is lesznek a legújabb Harry Potter játékban

Promotions
-
 21.03.04 07:07Gaming

Miután J. K. Rowling, a világhírű Harry Potter-könyvek írója az elmúlt időszakban többször is azzal került címlapokra, hogy közösségi oldalán olyan tweeteket tett közzé, amelyekkel sértette a transzneműek közösségét.

Transznemű karakterekkel is játszhatunk majd a Harry Potter: Hogwarts Legacy-ben

TechWorld
-
 21.03.03 18:08Gaming

Manapság egyre több játékban van lehetőség transznemű karaktert kreálni – például a Cyberpunk 2077-ben is -, és jelenleg úgy néz ki, hogy a várva várt Harry Potter: Hogwarts Legacy is lehetőséget ad majd erre.  Jason Schreier ezúttal is tűzközelben járt, már ami a videójátékos híreket illeti: a Bloomberg újságírójával nemrégiben a Harry Potter:…

A Hogwarts Legacy-ben transznemű karaktert is alkothatunk majd

Game Channel
-
 21.03.02 16:08Gaming

Tűzhöz közeli források erősítették meg a Bloomberg számára, hogy a készülő Hogwarts Legacy-ban, avagy a Harry Potter-filmek világában játszódó, Avalanche-féle RPG-ben akár transznemű karak...

Hogwarts Legacy - transznemű hősünk is lehet

Gamekapocs
-
 21.03.03 08:00Gaming

Habár továbbra sem tudunk sokat a Warner Bros. és az Avalanche Harry Potter-játékáról, J.K. Rowling múltbéli tweetjei után a fejlesztők időszerűnek látták, hogy megemlítsék: az ő szerepjátékukban transznemű varázslónk is lehet.