Új magyar prefektusok Romániában

vasárnap.hu
-
 21.03.03 11:47Külföld

A román kormány szerdai ülésén kinevezte Arad, Kolozs, Szatmár és Szilágy megyének a Romániai Magyar Demokrata Szövetség jelölt prefektusát - közölte az Rmdsz.

5 kapcsolódó hír

Négy Rmdsz-es prefektust már kineveztek

Index
-
 21.03.03 10:14Külföld

Arad, Kolozs, Szatmár és Szilágy megyében magyar lesz a kormánymegbízott.

A román kormány kinevezte Arad, Kolozs, Szatmár és Szilágy megye Rmdsz-es prefektusát

A román kormány szerdai ülésén kinevezte Arad, Kolozs, Szatmár és Szilágy megyének a Romániai Magyar Demokrata Szövetség (RMDSZ) által jelölt prefektusát – közölte az RMDSZ. Arad megyében Tóth Csaba jogász, menedzser, Kolozs megyében Tasnádi István Szilárd jogász, Szatmár megyében Altfatter Tamás-Ferenc jogász, alprefektus,…

A román kormány kinevezte Arad, Kolozs, Szatmár és Szilágy megye RMDSZ-es prefektusát

Vajdaság Ma
-
 21.03.03 09:45Határtalan

A román kormány szerdai ülésén kinevezte Arad, Kolozs, Szatmár és Szilágy megyének a Romániai Magyar Demokrata Szövetség (RMDSZ) által jelölt prefektusát - közölte az RMDSZ.

A kormány Rmdsz-es prefektust nevezett ki Arad, Kolozs, Szilágy és Szatmár megyébe

Erdély Ma
-
 21.03.03 08:36Határtalan

Rmdsz-es prefektusokat is kinevezett a kormány szerda reggeli ülésén - tájékoztatott közleményében a szervezet. A Szövetség megyei szervezetei az elmúlt hetekben döntöttek arról, hogy kit nevesítsenek prefektusnak és alprefektusnak a megyéjükben.

Hiába sápítoztak és fenyegetőztek a Kolozs megyei liberálisok: magyar lett a megye prefektusa

Főtér
-
 21.03.03 07:02Határtalan

Hiába ágáltak a kormány vezető erejét adó Nemzeti Liberális Párt (PNL) Kolozs megyei erős emberei az ellen, hogy a kormány magyar, RMDSZ-es prefektust nevezzen ki a megye élére, végül lepattantak a pártvezetésről. A kormány ugyanis szerda reggeli ülésén eldöntötte: Kolozs megyében márpedig mostantól magyar lesz a kormánymegbízott,…