A kormány egyeztetett az uniós országokkal az oltási igazolásról, majd itthon mást fogadott el

444.hu
-
 21.03.02 07:35Egészség

A magyar kormány úgy döntött, kiszedi az oltási igazolásból a vakcina típusát, pedig egy hónapja még teljesen mást hagyott jóvá az EU-ban.

7 kapcsolódó hír

A kormány szerint az egész unióban érvényes lesz a magyar vakcinaigazolvány

168.hu
-
 21.03.02 19:21Belföld

Csak a tagállamok közötti megállapodást szegjük meg. 

Nem fog kiderülni a védettségi igazolásból, ki milyen oltást kapott

Infostart
-
 21.03.02 12:24Belföld

A magyar kormány úgy döntött, hogy az oltási igazolás nem fogja tartalmazni a vakcina típusát, míg egy hónapja ezzel ellentétes iránymutatásokat hagyott jóvá az EU-ban, írja a Népszava.

Érvényes lesz a magyar vakcinaigazolvány az EU-ban a kormány szerint

Óbuda Most
-
 21.03.02 21:41Belföld

Az unió tagállamai abban állapodtak meg, hogy az oltás típusát is tartalmaznia kell. A keleti vakcinával beoltott ingázókat félti az MSZP, szerintük sok embernek jelent majd problémát, hogy a kormány úgy döntött, a magyar vakcinaigazolvány nem tartalmazza az oltás típusát. Január végén az uniós állam- és kormányfők abban állapodtak meg,…

Oltási igazolás - Amit Brüsszelben jóváhagytak, azt Budapesten kihúzták

Népszava
-
 21.03.02 06:00Belföld

A magyar kormány úgy döntött, hogy az oltási igazolás nem fogja tartalmazni a vakcina típusát, míg egy hónapja ezzel ellentétes iránymutatásokat hagyott jóvá az EU-ban.

„A magyar oltási igazolvány az egész unióban érvényes lesz”

RTL Klub
-
 21.03.02 18:18Bulvár

A keleti vakcinával beoltott ingázókat félti az MSZP, szerintük sok embernek jelent majd problémát, hogy a kormány úgy döntött, a magyar vakcinaigazolvány nem tartalmazza az oltás típusát. Január végén az uniós állam- és kormányfők abban állapodtak meg, hogy ezt az információt tartalmaznia kell az igazolványnak. A kormány most azt közölte az…

Brüsszelben jóváhagytak, Budapesten törölték

Klubrádió
-
 21.03.02 10:52Vélemény

Míg az unió tagállamai már korábban megállapodtak abban, hogy a közös iránymutatások szerint a vakcina igazolványban fel kell tüntetni a vakcina típusát és nevét, a magyar kormány azonban úgy döntött, hogy mégsem tesznek így.