Müller Cecília: Valamennyi oltóanyag megvéd minket a súlyos lefolyástól

HírTV
-
 21.03.02 10:50Vélemény

A brit mutáns okozza a mostani felfutást. A dél-afrikai mutánst már 5 esetben azonosították - mondta Müller Cecília az operatív törzs keddi tájékoztatóján.

7 kapcsolódó hír

Operatív Törzs: Rendkívüli mértékben nőnek a számok

HírTV
-
 21.03.03 10:37Vélemény

Müller Cecília elmondta, hogy egyre több a fiatal beteg.

Óriási tempóban halad előre a járvány

vasárnap.hu
-
 21.03.02 15:20Egészség

A koronavírus-járvány jelenlegi szakaszában az a legfontosabb, hogy meg tudjuk akadályozni a súlyos lefolyású, szövődményes eseteket és a fertőzöttek kórházba kerülését. Erre valamennyi védőoltás képes – közölte az országos tisztifőorvos a koronavírus-járvány elleni védekezésért felelős operatív törzs online sajtótájékoztatóján kedden.

Dél-afrikai mutáns: a szakértő szerint van ok a reménykedésre

Infostart
-
 21.03.01 20:11Belföld

A fertőzések 90 százalékát a koronavírus brit mutánsa okozza Magyarországon, ehhez képest elenyészően kevés a dél-afrikai mutáns jelenléte – mondta az InfoRádiónak a Neumann Diagnosztikai Laboratórium ügyvezetője, arra is kitérve: az utóbbi okozta megbetegedés nem szignifikánsan súlyosabb.

Ismét hasznos volt az operatív törzs: vigyünk innivalót, és öltözzünk praktikusan, ha oltásra megyünk

Ellenszél
-
 21.03.03 12:58Vélemény

Müller Cecília a súlyos esetek rohamosan emelkedő száma miatt arra kért mindenkit, fokozottan tartsák be a korlátozásokat, mert a vírus sokkal könnyebben fertőz most, mint a

Fő cél: megakadályozni a szövődményes eseteket

Gondola
-
 21.03.02 15:00Belföld

A koronavírus-járvány jelenlegi szakaszában az a legfontosabb, hogy meg tudjuk akadályozni a súlyos lefolyású, szövődményes eseteket és a kórházba kerülést. Erre valamennyi védőoltás képes - közölte az országos tisztifőorvos a koronavírus-járvány elleni védekezésért felelős operatív törzs online sajtótájékoztatóján kedden.

Müller Cecília: Ne hezitáljunk, oltakozzunk! – 16 éves a járvány legfiatalabb áldozata

Népszava
-
 21.03.02 13:53Belföld

Az Operatív Törzs a következő egy hét alatt több mint félmillió embert akar beoltani. Sietni kell, már öt esetben kimutatták a dél-afrikai vírusmutánst.

Müller Cecília: az oltással a fő cél megakadályozni a súlyos, szövődményes eseteket

Dehir
-
 21.03.02 14:45Megyei

Budapest – A koronavírus-járvány jelenlegi szakaszában az a legfontosabb, hogy meg tudjuk akadályozni a súlyos lefolyású, szövődményes eseteket és a fertőzöttek kórházba kerülését. Erre valamennyi védőoltás képes - közölte az országos tisztifőorvos.