Oroszország távozó nagykövetét fogadta Orbán Viktor

888.hu
-
 21.03.02 10:10Vélemény

Orbán Viktor miniszterelnök kedden a karmelita kolostorban fogadta Vlagyimir Nyikolajevics Szergejevet, Oroszország leköszönő magyarországi nagykövetét – tájékoztatta az MTI-t Havasi Bertalan, a Miniszterelnöki Sajtóirodát vezető helyettes államtitkár

7 kapcsolódó hír

Orbán Viktor fogadta a távozó orosz nagykövetet

ATV
-
 21.03.02 10:36Külföld

Orbán Viktor miniszterelnök kedden a Karmelita kolostorban fogadta Vlagyimir Nyikolajevics Szergejevet, Oroszország leköszönő magyarországi nagykövetét - tájékoztatta az MTI-t Havasi Bertalan, a Miniszterelnöki Sajtóirodát vezető helyettes államtitkár.

Orbán Viktornak írt köszönőlevelet a norciai bencés apát

Mandiner
-
 21.03.01 15:33Külföld

Köszönetet mondott a magyar nemzet adományáért a bencés rend megalapítójának szülőhelyeként is számon tartott olaszországi település, Norcia székesegyházának perjele Orbán Viktor miniszterelnöknek írt levelében – tájékoztatott Havasi Bertalan, a Miniszterelnöki Sajtóirodát vezető helyettes államtitkár hétfőn.

Megköszönte Magyarország segítségét a bencés kolostor vezetője

Köszönetet mondott a magyar nemzet adományáért a bencés rend megalapítójának szülőhelyeként is számontartott olaszországi település, Norcia székesegyházának perjele Orbán Viktor miniszterelnöknek írt levelében – tájékoztatta az MTI-t Havasi Bertalan, a Miniszterelnöki Sajtóirodát vezető helyettes államtitkár hétfőn.

Ezt üzente Orbán Viktornak a 2016-ban összeomlott olasz kolostor vezetője

Blikk
-
 21.03.01 16:10Külföld

Köszönetet mondott a magyar nemzet adományáért a bencés rend megalapítójának szülőhelyeként is számon tartott olaszországi település, Norcia székesegyházának perjele Orbán Viktor miniszterelnöknek írt levelében - tájékoztatta az MTI-t Havasi Bertalan, a Miniszterelnöki Sajtóirodát vezető helyettes államtitkár hétfőn.

Köszönőlevelet írt Orbán Viktornak a norciai bencés apát

Magyar Hírlap
-
 21.03.01 19:11Külföld

Magyarország adománya a norciai projektünkhöz annak a reménynek a jele, hogy még mindig érdemes Istenért élni és építeni - írta Benedict Nivakoff.

Megköszönte Magyarország segítségét a 2016-os földrengésben összeomlott, európai jelentőségű bencés kolostor veze…

Origo
-
 21.03.01 14:47Külföld

Az Orbán Viktornak írt levelében azt írta, Magyarország adománya annak a reménynek a jele, hogy még mindig érdemes Istenért élni és építeni.