Molnár Zsolt: már megvan az előválasztás időpontja

ATV
-
 21.03.01 21:27Belföld

Megszületett a megállapodás az előválasztás részleteiről, arról, hogy mind a 106 körzetben lesz előválasztás, emellett civilek is indulhatnak, a miniszterelnök-jelölteknek pedig 20 ezer aláírást kell gyűjteni az induláshoz - az MSZP pártigazgatója szerint pedig a kitűzött időpont is fix.

3 kapcsolódó hír

Márki-Zay Péter: Orbán leváltását veszélyezteti, hogy összepártozzák a civil jelölteket

Telex
-
 21.03.01 16:38Belföld

Hódmezővásárhely polgármestere, aki miniszterelnök-jelöltként kíván indulni, nem örül annak a döntésnek, hogy a civileknek már az előválasztás előtt el kell dönteniük, melyik frakcióba ülnek. „Ha a Jobbikot mondanám, akkor sok cigány szavazót vesztenék” – mondta.

Márki-Zay Péter nem örül neki, hogy már a szavazás előtt pártot kell a civileknek választaniuk

Hódpress
-
 21.03.01 18:57Megyei

A Telexnek beszélt erről Hódmezővásárhely polgármestere. Jobban örült volna, ha csak az esetleges választási győzelem után kellett volna vagy kellene a döntésüket közölniük.

Tisztességes bokszmeccsre készül az ellenzék 

Hírklikk
-
 21.03.02 17:35Választás

Kétfordulós előválasztással készül nyár végétől az ellenzék a jövő évi parlamenti választásra. A Demokratikus Koalíció, a Magyar Szocialista Párt, az LMP, a Jobbik, a Momentum és a Párbeszéd sok részletről már megállapodott, de ebben a hónapban még folytatják az egyeztetéseket. A miniszterelnök- és a képviselő-jelölteknek etikai kódexet is alá…