Felrobbant egy családi ház Mátranovákon

hirado.hu
-
 21.03.02 10:14Baleset-bűnügy

A családi ház összedőlt, a balesetben egy ember megsérült.

6 kapcsolódó hír

Felrobbant egy családi ház Mátranovákon

HVG
-
 21.03.02 10:24Baleset-bűnügy

Több szomszédos ingatlant is megrongált a detonáció.

Felrobbant majd összedőlt egy családi ház Mátranovákon

Nool
-
 21.03.02 07:08Baleset-bűnügy

A település Dózsa György útjára a salgótarjáni, a bátonyterenyei és a pétervásárai hivatásos, valamint a bátonyterenyei önkéntes tűzoltókat is riasztották. A helyszínre a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat is kivonult.

Felborult egy gépkocsi a Káptalantóti és Kékkút közötti úton

Hírpress
-
 21.03.02 08:12Baleset-bűnügy

Felborult egy gépkocsi kedd reggel Veszprém megyében, a Káptalantóti és Kékkút közötti úton, Káptalantóti közelében. A balesetet szenvedett jármű műszaki mentéséhez a badacsonytomaji hivatásos tűzoltókat riasztották a helyszínre.

Kigyulladt egy kazánház Hövejen

Teljes terjedelmében ég húsz négyzetméteres kazánház Hövejen, a Dózsa György utcában. A kapuvári hivatásos tűzoltók egy vízsugárral megkezdték az oltást. A helyszínre riasztották a csornai hivatásos tűzoltókat is.

Melléképület ég Makón

Hírpress
-
 21.02.28 23:22Baleset-bűnügy

Tűz ütött ki egy melléképületben, Makón, a Ráday utcában. A tetőszerkezet ég mintegy húsz-huszonöt négyzetméteren. A város hivatásos tűzoltói oltják a lángokat. A helyszínre indult egy raj Hódmezővásárhelyről is.

Oszlopnak hajtott egy autó Szentendrén

Villanyoszlopnak hajtott, és megrongálta azt egy személyautó Szentendrén, a Dózsa György úton, az Állomás tér közelében. A város hivatásos tűzoltói áramtalanítják a járművet. A helyszínre kérték az áramszolgáltató szakembereit is. A balesetnél forgalmi akadályra kell számítani.