Egy pontot hozott az NB III. tavaszi nyitánya

Teol
-
 21.02.28 20:45Sport

Csak a Paksi FC második számú csapata tudott pontot szerezni az NB III-as focibajnokság tavaszi nyitókörében.

5 kapcsolódó hír

A Tiszafüred nyert, a Jászberény ikszelt

Szoljon
-
 21.02.28 16:30Sport

A Jászberény hazai pályán fogadta a Kisvárda II. csapatát, míg a Tiszafüred a Tállya vendége volt vasárnap, az NB III. tavaszi szezonjának nyitányán.

Hiába dominált Pakson a KTE, a csapat csak egy pontot szerzett

Baon
-
 21.02.28 18:23Sport

Az NB III.-as rajton, a Közép csoportban hat pont előnnyel éllovas Kecskeméti TE HUFBAU a Paks II. otthonában kezdte meg a tavaszt. Pontosztozkodás lett a találkozó vége.

Erős csapatok jártak zalai vendégségben a labdarúgó NB III. tavaszi nyitányán

Zaol
-
 21.02.28 20:26Sport

A zárt kapus 22. forduló volt az első, amit ebben a naptári évben lejátszottak a labdarúgó NB III.-ban. A Nyugati csoport két zalai csapata itthon játszott, de nem nyert.

Nem tudta feltörni a paksi falat a Kte Hufbau

Hiros
-
 21.02.28 15:05Foci

A Kte Hufbau a tavaszi rajton a Paks Ii. vendégeként lépett pályára. Bár Gombos Zsolt csapata végig nyomás alá helyezte a hazai csapatot, az Nbi-es visszajátszókkal megerősített védelem jól tartotta magát, így pontosztozkodás lett a találkozó vége.

NB Iii: Leandro is gólt szerzett, hatgólos iksz a „miniderbin”

NSO
-
 21.02.28 14:06Foci

Hat gólt hozott, és 3–3-as döntetlenre végződött az Újpest II–FTC II presztízsmérkőzés a labdarúgó NB III vasárnapi játéknapján. A két fővárosi klub csoportját vezető Kecskemét idegenbeli döntetlennel kezdte a tavaszt, a Keleti csoport élén álló Tiszakécske 1–0-ra kikapott a Füzesgyarmattól, míg a Nyugati csoportban éllovas III. Kerületi…