A sok fertőzött miatt az ország egyre több iskolájában állnak át digitális oktatásra

ATV
-
 21.02.28 05:10Belföld

Az ország egyre több iskolájában állnak át digitális oktatásra a sok fertőzött miatt. Van, ahol csak osztályokat küldtek haza, máshol egész intézmények kénytelenek felfüggeszteni a jelenléti oktatást.

4 kapcsolódó hír

Megfontolandó a plázák és az iskolák ideiglenes bezárása

Magyar Nemzet
-
 21.02.27 14:28Belföld

Galgóczi Ágnes hangsúlyozta: az új vírusmutációk agresszív terjedése miatt csökkenteni kell az emberek közötti kontaktusok számát.

Nnk: Meg kell fontolni az általános iskola alsó tagozatos osztályok, a plázák és nem létfontosságú üzletek bezárását is

Blikk
-
 21.02.27 08:40Bulvár

Az NNK járványügyi osztályvezetője, Galgóczi Ágnes először mondta ki, amit a pedagógus-szervezetek és a szülők egy része is régóta pedzeget: megfontolandó az általános iskolai alsótagozatos osztályok átállítása online oktatásra egy időre.

Teljes lezárást javasol a koronavírus ellen az NNK szakértője, még az általános iskolákban is

Hírklikk
-
 21.02.27 12:40Belföld

Mivel a gyerekek körében nagyon terjed a fertőzés, ezért Galgóczi szerint megfontolandó, hogy még az alsó tagozatos osztályok is digitális oktatásra álljanak át. Jelenleg az általános iskolákban jelenléti oktatás zajlik.

Nagy a baj: az általános iskolákat és a plázákat is bezárhatják

Indirekt
-
 21.02.27 09:30Belföld

Az NNK járványügyi osztályvezetője, Galgóczi Ágnes szerint megfontolandó az általános iskolai alsótagozatos diákok átállítása online oktatásra. Galgóczi Ágnes péntek este a HírTV Magyarország élőben című műsorában mondta el: a járványügyi adatokból látszik, hogy erőteljesen terjed a fertőzés a gyerekek között. Sőt, azt is kimondta: az…