Ausztria egyeztet az oroszokkal a Szputnyik V vakcináról

Szabad Európa
-
 21.02.26 17:03Külföld

Telefonon egyeztetett az osztrák kancellár az orosz elnökkel a Szputnyik V vakcina lehetséges beszerzéséről és gyártásáról. Több uniós tagállam nyitott lenne az oltóanyagra, a Szputnyik V uniós engedélyeztetését azonban még nem kérték.

4 kapcsolódó hír

Putyin és az osztrák kancellár egyeztetett az orosz vakcina gyártásáról

Index
-
 21.02.26 21:24Külföld

A Szputnyik V továbbra is engedélyezésre vár az Európai Gyógyszerügynökségnél (EMA).

Kurz és Putyin a Szputnyik V beszerzéséről és közös gyártásáról egyeztetett pénteken

Körkép
-
 21.02.26 17:53Külföld

Nyitókép: pestisracok.hu/illusztráció   Sebastian Kurz osztrák kancellár és Vlagyimir Putyin orosz elnök pénteken telefonon egyeztetett a Szputnyik V orosz koronavírus elleni vakcina esetleges beszerzéséről és közös gyártásáról.   “Részletesen beszéltünk a koronavírus-járvány elleni harc kérdéseiről az orosz Szputnyik V vakcina Ausztriába…

Bécs és Moszkva megállapodott

Vaol
-
 21.02.27 12:42Külföld

Ausztria is beszállhat a koronavírus elleni orosz vakcina gyártásába. A „Szputnyik V“ nevű, koronavírus elleni orosz vakcina ausztriai szállításának lehetőségéről tárgyalt Vlagyimir Putyin orosz elnök és Sebastian Kurz osztrák kancellár – közölte a Kreml pénteken.

Az osztrákok is orosz vakcinát akarnak

ma7.sk
-
 21.02.27 07:02Külföld

A Szputnyik V nevű,  koronavírus elleni orosz vakcina ausztriai szállításának lehetőségéről tárgyalt Vlagyimir Putyin orosz elnök és Sebastien Kurz osztrák kancellár - közölte a Kreml pénteken.