Iványi Gábor szerint utoljára a fasizmus idején próbálták meg a mostanihoz hasonló törvényekkel e…

444.hu
-
 21.02.26 11:24Belföld

A Magyarországi Evangéliumi Testvérközösség országos megmozdulásokat szervez, miután a NAV több mint 240 millió forinttal terhelte meg a számlájukat.

5 kapcsolódó hír

Iványi Gábor: Utoljára a fasizmus idején voltak ilyen törvények

SzMo
-
 21.02.26 13:21Belföld

A Magyarországi Evangéliumi Testvérközösség jövő héttől megmozdulásokat szervez, hogy visszanyerjék törvényes státuszukat.

A kis birodalom harca a naggyal: Iványi Gábor vs. Orbán Viktor

Szabad Európa
-
 21.02.26 13:18Belföld

Az Orbán-rendszerrel szembeni ellenállás emblematikus alakja a Magyarországi Evangéliumi Testvérközösség vezetője, Iványi Gábor. Ő erős állami ellenszélben működteti iskolai és szociális hálózatát. Megítélése azonban azok között sem egyértelmű, akik az egyházát ért jogsértést elítélik.

Iványi Gábor: Utoljára a fasizmus idején voltak ilyen törvények

Telex
-
 21.02.26 11:00Belföld

A Magyarországi Evangéliumi Testvérközösség jövő héttől országos megmozdulásokat szervez, mert elfogadhatatlannak tartja azt, ahogyan a kormány bánt vele az elmúlt évtizedben.

A MÚOSZ kiáll Iványi Gábor közössége mellett

múosz
-
 21.02.25 23:12Média

Bizonyára minden tagtársunk értesült a sajtóból a sokirányú karitatív tevékenységet folytató Magyarországi Evangéliumi Testvérközösség (MET) – Iványi Gábor egyháza – újabb megpróbáltatásairól; arról, hogy a kormányzatnak az egyházzal szembeni diszkriminációja, és ennek nyomán a NAV inkasszója pénzügyi szempontból milyen kilátástalan…