Falco KC–Oroszlány derbi sok kérdéssel

Vaol
-
 21.02.26 21:59Sport

Hosszabb szünet után a 25. fordulóval folytatódik az NB I-es kosárlabda-bajnokság: a listavezető Falco-Vulcano Energia KC Szombathely a kiszámíthatatlan Oroszlányt fogadja szombaton 18 órakor.

5 kapcsolódó hír

A Fradit fogadja a Siófok, Tatabányán a Csurgó

Sonline
-
 21.02.26 17:47Sport

Hatvan nap alatt jöhet a tizennegyedik mérkőzés, ezúttal Hársfalvi leendő klubját, a bajnokságban egyetlen vereséggel álló FTC-Rail Cargo Hungáriát fogadja a Siófok KC zárt kapuk mögött szombaton, 18 órakor.

Az Alba-Máv-Előre és a Cunder csap össze a kézilabda-bajnokságban

Feol
-
 21.02.25 21:15Sport

Városi derbit rendeznek az Nb Ii-es férfi-kézilabdabajnokságban szombaton 18 órától a Vok-ban, a szezonban már másodszor csap össze a Cunder és az Alba-­Máv-Előre Sc csapata.

Az elmúlt fordulókban remeklő SBS Eger gárdája lesz a Telekom Veszprém vendége

Veol
-
 21.02.27 07:00Sport

A férfi kézilabda NB I 17. fordulójában a Telekom Veszprém együttese az utolsó négy találkozóján diadalmaskodó SBS Eger csapatát fogadja szombaton.

Az első győzelemre készülnek a csabai lányok

Beol
-
 21.02.26 09:33Sport

Az NB I.-es női bajnokságban szombaton 16 órakor a sereghajtó EUbility Group-Békéscsabai Előre NKSE csapata az előtte álló, 4 pontos Boglári Akadémia-SZISE csapatát fogadja zárt kapuk mellett a városi sportcsarnokban. A békéscsabaiak vezetőedzője, Vida Gergő a héten karanténba került, így segítője, Fábián Csaba megbízott edzőként ül…

Kézilabda: Ha feljavul a védelem, itthon tarthatja a pontokat az Előre Nkse

Behír
-
 21.02.26 14:30Sport

Fontos találkozó előtt áll a Békéscsabai Előre NKSE együttese a női kézilabda NB I-ben. A csabai kézilabdás lányok a Boglári Akadémia-SZISE csapatát fogadják szombaton, hazai pályán. A hétvégi ellenfél 4 megszerzett ponttal, közvetlenül a viharsarki gárda előtt áll a tabellán, így a csabai lányok célja, hogy megszerezzék idei első győzelmüket.