MNB: a Generali Biztosító Zrt. is beléphet a fogyasztóbarát otthonbiztosítások piacára

Növekedés
-
 21.02.25 15:21Gazdaság

Az MNB értesítette a Generali Biztosító Zrt.-t Minősített fogyasztóbarát otthonbiztosítási pályázata pozitív elbírálásáról. Az új konstrukció forgalmazása így akár azonnal indulhat. A piaci szereplőktől kapott jelzések szerint a közeljövőben további intézmények tervezik pályázatukat benyújtani. Rövidesen így a minősített otthonbiztosítások széles k

6 kapcsolódó hír

Újabb fogyasztóbarát otthonbiztosítások indulhatnak

Azenpenzem
-
 21.02.26 08:04Gazdaság

Az MNB pozitívan bírálta el a Colonnade Insurance S.A. biztosító és a Generali Biztosító Minősített fogyasztóbarát otthonbiztosítási pályázatát is, így minkét társaság akár azonnal elindulhat azok forgalmazásával. Az új szereplőkkel együtt már hat biztosító kínálatában lesz elérhető a termék.

Még egy nagyszerű hír az MNB-től a lakásbiztosítással rendelkezőknek

Napi.hu
-
 21.02.25 14:59Belföld

Az MNB értesítette a Generali Biztosító Zrt.-t minősített fogyasztóbarát otthonbiztosítási pályázata pozitív elbírálásáról. Az új konstrukció forgalmazása így akár azonnal indulhat. A piaci szereplőktől kapott jelzések szerint a közeljövőben további intézmények tervezik pályázatukat benyújtani.

A Generali is beléphet a fogyasztóbarát otthonbiztosítások piacára

ProfitLine
-
 21.02.25 16:00Gazdaság

A Generali Biztosító Zrt. is beléphet a minősített fogyasztóbarát otthonbiztosítások piacára - közölte a Magyar Nemzeti Bank (MNB) az MTI-vel csütörtökön.

Fogyasztóbarát otthonbiztosítás: nagy biztosító kapott engedélyt az MNB-től

Portfolio
-
 21.02.25 14:22Gazdaság

Az Union, a Wáberer, a KÖBE, a Groupama és a Colonnade után hatodikként megkapta a Generali is az engedélyt az MNB-től minősített fogyasztóbarát otthonbiztosítása forgalmazására.

Fogyasztóbarát otthonbiztosítás – a Generalinál is

Az Üzlet
-
 21.02.25 15:25Gazdaság

A Generali Biztosító Zrt. is beléphet a minősített fogyasztóbarát otthonbiztosítások piacára - közölte a Magyar Nemzeti Bank.

Már hat magyar biztosító kínálhat Minősített fogyasztóbarát otthonbiztosítást

Mabisz
-
 21.02.26 11:46Cégvilág

Az MNB a napokban értesítette a Generali Biztosító Zrt.-t, továbbá a Colonnade Insurance S.A. biztosítót Minősített fogyasztóbarát otthonbiztosítási pályázata pozitív elbírálásáról. A két társaság döntésétől függően akár azonnal – de legkésőbb 60 napon belül – megkezdhetik itthon az MNB felé bejelentett minősített termékek forgalmazását. Piaci jelz