A vendéglátóipari beszállítókat is támogatná az agrárkamara

Agroinform
-
 21.02.25 15:07Gazdaság

A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK) kezdeményezi a Kormányzatnál, hogy a vendéglátóegységeket érintő korlátozások miatt nehéz helyzetbe került beszállítók is részt vehessenek a Kamatmentes Újraindítási Gyorskölcsön hitelprogramban.

6 kapcsolódó hír

Kamatmentes Újraindítási Gyorskölcsön vállalkozóknak: kiderültek a legfontosabb részletek!

Bankmonitor
-
 21.02.25 09:36Gazdaság

Megjelent a Kamatmentes Újraindítási Gyorskölcsön Hitelprogram tervezete, amiből számos fontos részlet kiderült végre. Az akár 10 millió forintos kamatmentes hitelhez azok a vállalkozások juthatnak hozzá, amelyek a világjárvány által leginkább sújtott ágazatokban tevékenykednek. Miről szól a Kamatmentes Újraindítási Hitel? A hitelprogram…

10 milliós újraindítási hitel: a vendéglátóipari beszállítók nincsenek rajta a listán

A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (Nak) kezdeményezi a Kormányzatnál, hogy a vendéglátóegységeket érintő korlátozások miatt nehéz helyzetbe került beszállítók is részt vehessenek a Kamatmentes Újraindítási Gyorskölcsön hitelprogramban.

Megjelentek a 10 millió forintos Újraindítási Gyorskölcsön részletei

Bank360 blog
-
 21.02.24 15:50Gazdaság

Megjelentek a Kamatmentes Újraindítási Gyorskölcsön Hitelprogram általános feltételei. A legfeljebb 10 millió forintos kamatmentes kölcsön igénylésénél számos egyéb költség megfizetése alól is mentesül a vállalkozás. Összegyűjtöttük az eddig ismert feltételeket.

A NAK kezdeményezi a kamatmentes újraindítási kölcsön kiterjesztését

VG
-
 21.02.25 14:47Gazdaság

A kamara a vendéglátóegységeket érintő korlátozások miatt nehéz helyzetbe került beszállítókat is bevonná a támogatásba.

Tudja? Nem tudja, de tudni szeretné? Ön igényelhet vállalkozásának az ingyenhitelből? – Íme a feltételek!

Városi Kurír
-
 21.02.24 06:55Belföld

A legújabb "megmentünk, vállalkozó"-mottójú kormányötlet -a a Kamatmentes Újraindítási Gyorskölcsön- sokaknak felkeltheti az érdeklődését, akik a lassan egy éve tartó pandémia áldozatának érzik magukat. De milyen kritériumoknak kell a hitelfelvételhez megfelelnie?

Bővítenék a hitelprogramot

KaposPont
-
 21.02.25 14:51Gazdaság

Az agrárkamara kezdeményezi a kamatmentes újraindítási gyorskölcsön jogosultjainak bővítését.