Brutális: drótokkal rögzítették a fogait, miután a fogorvos eltörte a hajdúsági férfi állkapcsát

Metropol
-
 21.02.24 05:00Bulvár

Súlyos sérülést okozott foghúzás közben egy fiatal férfinak egy orvos a Hajdúságban.

7 kapcsolódó hír

Rács mögé kerül az a férfi, aki megverte, majd vérbe fagyva hagyta az utcán az ismerősét Salgótarjánban

Blikk
-
 21.02.24 11:28Baleset-bűnügy

A Balassagyarmati Törvényszék elítélte azt a 20 éves Nógrád megyei férfit, aki olyan súlyosan bántalmazta ismerősét, hogy elvesztette az eszméletét, majd a járdára zuhant, ami miatt életveszélyes sérüléseket szenvedett.

Horrorba fulladt foghúzás - Dróttal rögzítették a hajdúsági férfi állkapcsát

BorsOnline
-
 21.02.24 03:10Egészség

Súlyos sérülést okozott foghúzás közben egy fiatal férfinek egy orvos a Hajdúságban. Sándort egy rövid ideig szenvedni hagyták, majd átküldték a szájsebészeti rendelőbe, ahol négy fogát dróttal rögzítették. A gyógyulása várhatóan hónapokat vesz igénybe.

Az osteoporosisos fájdalom kezelésének módszerei

WebBeteg
-
 21.02.23 13:03Egészség

A csontritkulás (osteoporosis) gyakran nagyon fájdalmas töréseket okoz, melyek gyógyulása több hónapot vehet igénybe. Sok esetben a fájdalom a törés gyógyulásával - ami általában 3 hónap - elmúlik, ám ha ezt követően is fennáll, krónikusnak kell tekinteni.

Borzalom a rendelőben: durva, mit művelt a magyar fogorvos a páciensével

Ripost
-
 21.02.24 06:15Belföld

Súlyos sérülést okozott foghúzás közben egy fiatal férfinak egy fogorvos a Hajdúságban. Sándort egy rövid ideig szenvedni hagyták, majd átküldték a szájsebészeti rendelőbe, ahol négy fogát dróttal rögzítették. A gyógyulása várhatóan hónapokat vesz igénybe.

4 és fél évet kapott a tarjáni fiatal, aki megverte majd vérbe fagyva az utcán hagyta barátját

Nool
-
 21.02.24 10:15Baleset-bűnügy

A Balassagyarmati Törvényszék elítélte azt a most 20 éves Nógrád megyei férfit, aki olyan súlyosan bántalmazta ismerősét, hogy az eszméletét vesztve a járdára esett és életveszélyes sérülést szenvedett.

Hason találta gyermekét a lövés, felfüggesztett fogház lett a vége

Feol
-
 21.02.24 16:44Baleset-bűnügy

A Székesfehérvári Törvényszék a Fejér Megyei Főügyészség vádirata alapján életveszélyt okozó, gondatlanságból elkövetett súlyos testi sértés vétsége miatt, tárgyalás mellőzésével, felfüggesztett fogházbüntetést szabott ki az életveszélyes sérülést okozó légfegyvert őrizetlenül hagyó férfival szemben.

Szadista fogorvos törte el a magyar beteg állkapcsát

Indirekt
-
 21.02.24 07:12Belföld

Sándor négy fogát dróttal rögzítették, gyógyulása várhatóan hónapokat vesz igénybe. „A múlt héten egy egyszerű gyökérkezelésre számítottam, de a doktornő a panorámaröntgen elkészítése után közölte, hogy a felvételen egy olyan kiterjedt gyulladás látható, hogy az őrlőfog már menthetetlen, mi több, veszélyezteti az épeket is. Nem volt sok időm gondol