Így lesz sokkal könnyebb hús nélkül élni!

Magyar Nemzet
-
 21.02.24 10:41Recept

Szakértő segít, hogy könnyebben átálljunk az egészséges, növényi alapú étrendre.

6 kapcsolódó hír

Melyik étrend a hosszú élet titka?

Női NetCafe
-
 21.02.24 12:39Egészség

Akár a bölcsek köve is lehet a 70 százalékban növényi alapú étrend, amely csaknem az összes húst száműzi – állítják a szakértők, akik szerint ezt a táplálkozási forma ötödével csökkenti a szív- és érrendszeri betegség miatti halálozás veszélyét.

Így kerüljön több növényi alapú fogás a menübe

Vital
-
 21.02.24 11:35Egészség

1. Kis lépések Sokan ott rontják el az életmódváltást, amikor nagyon drasztikus változtatásokat akarnak egyik napról a másikra bevezetni. Kezdjük kis lépésekben,...

Kerüljön több növényi alapú fogás az étrendünkbe

Familyversum
-
 21.02.23 15:34Egészség

A növényi alapú táplálkozás hazánkban is egyre népszerűbb, sokan egészségügyi okokból, mások fenntarthatósági szempontokból kezdenek nyitni a vegetáriánus étrend felé, azonban a zsírban és húsokban gazdag magyaros ételek között sokszor nehéz boldogulni. A vegetáriánus étkezés szerencsére régóta nem jelent egyet a rántott sajttal és…

Ne költs egy vagon pénzt a vegán ételekre: így kerüljön minél több növényi fogás az asztalodra

HelloVidék
-
 21.02.23 19:00Életmód

A növényi alapú táplálkozás hazánkban is egyre népszerűbb, sokan egészségügyi okokból, mások fenntarthatósági szempontokból kezdenek nyitni a vegetáriánus étrend felé, azonban a zsírban és húsokban gazdag magyaros ételek között sokszor nehéz boldogulni. De hogyan érdemes elkezdeni? Hasznos tanácsok következnek:

Így kerüljön több növényi alapú fogás a menübe

Origo
-
 21.02.24 08:49Recept

5 tipp, hogy könnyebben boldoguljunk.

Így lesz sokkal könnyebb hús nélkül élni!

Mindmegette
-
 21.02.24 06:30Életmód

A vegetáriánus étkezés szerencsére régóta nem jelent egyet a rántott sajttal és sült krumplival: az Upfield szakértője most segít, hogy könnyebben átálljunk az egészséges, növényi alapú étrendre.