Woody Allen molesztálta a lányát?!

Életforma
-
 21.02.22 16:36Életmód

A Jacko botrány után itt az újabb leleplező dokumentumfilm-sorozat, az Allen kontra Farrow, amelynek alapja a pár örökbefogadott lányának Dylannek a vádja, mely szerint nevelőapja hétéves korában zaklatta őt. Amerikában tegnap volt a sorozat premierje, az Hbo GO-n mától látható az első rész.

6 kapcsolódó hír

Britney után Woody Allen életéről is dokumentumfilm készül - Nevelt lányával folytatott szerelmi viszonya is központi sz…

Joy
-
 21.02.22 17:34Film

Három hete a Framing Britney Spears című dokumentumfilmről beszélt mindenki, tegnap óta pedig a Woody Allen életéről és gyermekmolesztálási peréről szóló dokusorozatról.

Új megközelítésből Woody Allen zaklatási ügye

24.hu
-
 21.02.22 09:00Film

Allen kontra Farrow sok újat nem mond az ügyről, de az elmúlt évek eseményei új megvilágításba helyezik Woody Allen ügyét.

“Mindig vadászott rám” – Tényleg molesztálta a lányát Woody Allen?

NullHatEgy
-
 21.02.23 07:47Film

"Ki a fene hinne el ilyesmit egy Woody Allenről?" - teszi fel a kérdést a rendező egykori párja, Mia Farrow az Allen kontra Farrow dokumentumfilm-sorozat első részében, jelezvén, hosszú volt az út a megvilágosodásig, amíg tényleg elhitte, hogy szerelme viselkedése nem helyénvaló örökbefogadott gyermekükkel, Dylannel. Az Allen állítólagos szexuális

Woody Allen megszólalt: Koholmány a zaklatás

Index
-
 21.02.22 12:40Kultúra

Woody Allen és felesége, Soon-Yi Previn reagált az HBO Allen kontra Farrow című botrányos dokumentumsorozatának állításaira.

Woody Allen hazugnak és rosszindulatúnak nevezi az HBO róla szóló dokumentumsorozatát

port.hu
-
 21.02.22 17:05Film

Az Allen kontra Farrow Dylan Farrow, Allen nevelt lányának szexuális zaklatását dolgozza fel, és a rendező bűnösségére egyértelmű bizonyítékokat ígér.

Woody Allen nevelt lányukkal csalta színésznő párját: Mia Farrow így nyilatkozott a botrányról

Femina
-
 21.02.22 11:20Bulvár

Mia Farrow és Woody Allen ügye újra a figyelem középpontjába került.