Fekete-Győr: A jövő nemzedékének nem üzenhetjük azt, hogy lehet itt szabadon lopni

ATV
-
 21.02.22 21:12Belföld

A Momentum elnöke és a párt miniszterelnök-jelöltje az ATV Egyenes beszéd című műsorában beszélt a programjukról, hogy mi jönne azután, hogy az ellenzék legyőzi Orbánékat - már ha rajtuk múlna. Az oktatást és az egészségügyet is átszerveznék.

5 kapcsolódó hír

Kerpel-Fronius az előválasztásról: ki kell tenni a problémákat az asztalra

ATV
-
 21.02.22 11:03Belföld

Fekete-Győr Andrást indítja a Momentum a miniszterelnök-jelölti előválasztáson. Kerpel-Fronius Gábor az ATV Startban elmondta, hogy szombatra, a szavazás idejére már nem volt más miniszterelnök-jelölt a Momentumban. A momentumos politikus szerint ki kell tenni az asztalra a meglévő problémákat, ezért vannak előválasztások,​

Fekete-Győr lecsukatná a bűnöző fideszes politikusokat

Ez a lényeg
-
 21.02.23 12:03Vélemény

A Momentum miniszterelnök-jelöltje szerint a kormányváltás után el fog dőlni, hogy mennyi évet kapjon Rogán Antal, vagy Mészáros Lőrinc.

Fekete-Győr András elárulta, mik lennének az első lépései miniszterelnökként

Indirekt
-
 21.02.23 16:59Belföld

Fekete-Győr András, a Momentum Mozgalom alapítója és a párt miniszterelnök-jelöltje vasárnap hozza nyilvánosságra a programját, de addig is elárult pár fontos részt belőle. “Új rendszerváltással, a korrupció kiirtásával. Erre szövetkeztünk Hadházy Ákossal. Ehhez a jogállami kereteket megtartva fogjuk bíróság elé állítani azokat, akik loptak, csalta

Ungár Péter: Fekete-Győrnek nem az emberek fontosak, hanem a profit

Mandiner
-
 21.02.22 17:29Belföld

Az LMP politikusa szerint a Momentum és miniszterelnök-jelöltje nem zöld, hanem liberális.

Beteljesedett a DK és Momentum násza

Promenad
-
 21.02.23 07:38Megyei

Kioktató hangvételű bejegyzésben méltatta Gyurcsány Ferenc a Momentum elnökének azt a kijelentését, hogy a DK-ban immár szövetségest látnak. Fekete-Győr Andrásnak a baloldal miniszterelnök-jelölt válogatóján történő indulására többen egyebek mellett a tájékozatlanságát, és profitorientált, liberális szemléletét vetették a szemére.