Van valami furcsa az SZFE-re felvételizők számával

444.hu
-
 21.02.22 19:20Karrier

Vidnyánszky örömmel nyilatkozta, hogy többen jelentkeztek, mint tavaly. Azt nem tette hozzá, hogy kétszer annyi szakra.

5 kapcsolódó hír

SZFE: Alig több mint feleannyian felvételiznek, mint két éve

HVG
-
 21.02.22 11:19Kultúra

Vidnyánszky Attila ugyanakkor sikerről beszél, mert állítása szerint több ember fizette be a jelentkezés díját, mint tavaly. Szerinte mostanra a hallgatók is kijózanodtak.

Juszt László Vidnyánszkynak: nem kellett volna politikai csicsaként kiszolgálni a diktátort

Ellenszél
-
 21.02.21 13:58Vélemény

Vidnyánszky Attila a minap egy interjúban azt állította, hogy “olyan politikai játszmák kereszttüzében kellett megszervezni a második félévet, valamint felkészülni a felsőoktatási felvételi időszakra, amely

Közel feleannyian felvételiznek az SZFE-re mint 2 éve

Színház.online
-
 21.02.22 19:42Színpad

Vidnyánszky Attila ugyanakkor sikerről beszél, mert állítása szerint több ember fizette be a jelentkezés díját, mint tavaly. Szerinte mostanra a hallgatók is kijózanodtak.

Kitüntetésekkel válthatják ki az akkreditációt

Klubrádió
-
 21.02.22 21:29Vélemény

Tartva a Színház- és Filmművészeti Egyetem demonstráló hallgatóinak és oktatóinak reakciójától, nem fedte fel a Vidnyánszky Attila a kuratórium által delegált néhány új oktató nevét. Bozóki András volt kulturális miniszter szerint ez, valamint Vidnyánszky jelenléte a Kossuth-díj bizottságban előrevetheti azt, hogy a szakmai tudás helyett a politika

Újabb 26 oktató mondott fel az Szfe-n az őszi félév végén

Fidelio
-
 21.02.22 10:30Színpad

A Színház- és Filmművészeti Egyetem további 26 oktatója mondott fel, Vidnyánszky Attila pedig interjút adott, és sikertelen liberális támadásról és fájó kijózanodásról beszélt, és állította, hogy többen jelentkeztek az egyetemre, mint tavaly.