Kormány: Kósa azért bízott meg a csengeri örökösben, mert a zöldségesekben is meg szokás bízni…

444.hu
-
 21.02.22 13:32Belföld

A civilben zöldséges LMP-s Csárdi Antal felvetette a parlamentben, hogy Kósa nem biztos, hogy csupán ostoba volt, felmerülhet a befolyással üzérkedés is. Elegáns választ kapott Völner Páltól.

10 kapcsolódó hír

A kormány a csengeri örökösnő és Kósa Lajos ügyéről: a zöldségesekben is meg szokás bízni, amikor lemérik az árut

SzMo
-
 21.02.22 17:29Belföld

Völner Pál, az Igazságügyi Minisztérium államtitkára a hétfői parlamenti vitában azt mondta: Kósa Lajos sértettje és nem elkövetője az ügynek.

A Fidesz szerint Kósa Lajos az áldozat a csengeri örökösnős ügyben

Ez a lényeg
-
 21.02.22 13:18Vélemény

Kósa Lajosról tett fel kérdést a parlamentben hétfőn a Fidesznek az LMP-s Csárdi Antal. Völner Pál cinikusan azt válaszolta neki, hogy Kósa ennek az ügynek a sértettje, nem az elkövetője. Ja, és persze gyurcsányozott is egy jót Orbán nyalonca.

Hogy veszett össze Kósa Lajos miatt az államtitkárral? Csárdi Antal most mindent megválaszolt

Blikk
-
 21.02.22 18:39Belföld

Csárdi Antal LMP-s országgyűlési képviselőt kérdeztük.

Kósa Lajos végképp hülyét csinált magából vagy mindössze egy bűnügy hiszékeny sértettje?

Propeller
-
 21.02.22 14:20Belföld

Kósa Lajos és az örökösnő újra fellángoló mesebeli története immár a parlamentet is elérte. Fotó: MTI/Ujvári Sándor Az LMP-s Csárdi Antal szerint Kósa Lajos és a csengeri „örökösnő” ügye megmutatja, hogy a kormánypárti képviselők hogyan viszonyulnak a pénzhez. Az ellenzéki politikus hétfőn a parlamentben arról beszélt, meglehet, hogy a…

Fidesz a Kósa-ügyről: Gyurcsány

Jövő TV
-
 21.02.22 13:38Belföld

Csárdi Antal LMP-s politikus Kósa Lajos és a csengeri örökösnő ügyéről kérdezte a Fideszes Völner Pált, aki a Gyurcsány-kártyával vágott vissza.

Völner Pál megpróbálta védelmébe venni Kósa Lajost az örökösnős sztori miatt, de ezzel az egész Fideszt leégette

Ellenszél
-
 21.02.22 15:08Vélemény

Az LMP-s Csárdi Antal szerint Kósa Lajos és a csengeri „örökösnő” ügye megmutatja, hogy a kormánypárti képviselők hogyan viszonyulnak a pénzhez. Az ellenzéki politikus hétfőn

Kósa-ügy: "A zöldségesekben is meg szokás bízni, amikor lemérik az árut"

Klubrádió
-
 21.02.22 15:55Vélemény

A hétfői parlamenti vitában is szóba került Kósa Lajos és a csengeri örökösnő esete. Csárdi Antal azt vetette fel, hogy – bár semmi nem zárja ki, hogy Kósa ilyen ostoba legyen – a befolyással üzérkedés lehetőségét is felveti az eset. Völner Pál, az Igazságügyi Minisztérium államtitkára azt felelte a felvetésre, hogy a zöldségesnél is…

Gyurcsányozással védte meg a kormány Kósa Lajost a csengeri örökösnő ügyében

Debreceni Nap
-
 21.02.22 13:27Belföld

Csárdi Antal (LMP) Kósa Lajos fideszes képviselő és a csengeri örökösnő ügyéről szólva azt vetette fel a parlament hétfői ülésén, hogy függetlenül attól, hogy Kósa Lajos “ennyire ostoba módon bedőlt” az átverésnek, a magyar hatságoknak azt is vizsgálnia kellene, hogy “mi a helyzet a befolyással üzérkedéssel”. Érdemes lenne a…

Fideszes reakció Kósa Lajos örökösödési botrányára: Gyurcsány

HVG
-
 21.02.22 11:55Belföld

Az LMP-s Csárdi Antal megkérdezte a parlamentben, vizsgálják-e a hatóságok a fideszes képviselő és a csengeri örökösnő történetének befolyással üzérkedéssel kapcsolatos vetületét, Völner Pál szerint viszont Kósa ennek az ügynek a sértettje, és nem az elkövetője.

Kósa szerepét így próbálta elbagatellizálni egy államtitkár a csengeri ügyben

Startlap
-
 21.02.22 18:36[N/A]

Szinte nem volt olyan nap az elmúlt egy hétben, hogy ne jött volna szembe a szélhámosnő és Kósa Lajos ügye. Most a parlamentben is felszólaltak ezzel kapcsolatban. Esti hírösszefoglaló.