Kétmilliót vett el erőszakkal a húgától egy miskolci férfi, lecsaptak rá a zsaruk

Blikk
-
 21.02.22 17:45Baleset-bűnügy

A Miskolci Rendőrkapitányság önbíráskodás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat nyomozást egy 28 éves férfival szemben.

5 kapcsolódó hír

Testvérétől kért kölcsönt, de kevesellte a pénzt, végül kétmillióval távozott a borsodi férfi

Borsod24
-
 21.02.22 12:52Baleset-bűnügy

Önbíráskodás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást a Miskolci Rendőrkapitányság egy 28 éves férfival szemben – számolt be róla a police.hu. A gyanúsított 2021. február 19-én a kora délutáni órákban telefonon kereste fel húgát, hogy anyagi nehézségei támadtak adjon neki kölcsön. A nő ebbe beleegyezett…

Húgával szemben önbíráskodott egy 28 éves férfi

A Miskolci Rendőrkapitányság önbíráskodás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat nyomozást egy 28 éves férfival szemben.

Hamis általános iskolai bizonyítvánnyal próbálkozott a KRESZ-vizsgán

Hamis magánokirat felhasználása vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytattak a rendőrök eljárást egy nyírmihálydi lakossal szemben.

Testvére bizonyítványával akarta igazolni alapfokú iskolai végzettségét

A Debreceni Rendőrkapitányság befejezte az ügy vizsgálatát. Hamis magánokirat felhasználása vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytattak a rendőrök eljárást egy nyírmihálydi lakossal szemben. A nyomozás adatai szerint a férfi Debrecenben, egy KRESZ-vizsga megkezdésekor hamisított magánokirattal próbálta igazolni az alapfokú…

Hamis bizonyítvánnyal akarta letenni a KRESZ-vizsgát a nyírmihálydi férfi

Dehir
-
 21.02.23 09:24Baleset-bűnügy

Debrecen – Hamis magánokirat felhasználása vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytattak a rendőrök eljárást egy nyírmihálydi lakossal szemben.