Egyik napról a másikra kivágták a fák kétharmadát a keszthelyi Balaton Szálló mögötti területen

SzMo
-
 21.02.22 20:26Belföld

Az egyik civil szervezet szerint minden előzmény nélkül álltak neki a favágásnak. Hamarosan pedig építkezni fognak a területen, amit évtizedek óta közösségi térként használtak a helyiek.

4 kapcsolódó hír

Vágni kezdték a fákat a Balaton mellett, a helyiek megdöbbentek

24.hu
-
 21.02.22 21:50Belföld

Keszthelyen eddig mindenki használhatta a parkot, ahol most felzúgtak a gépek.

Hirtelen vágni kezdték a fákat a Balaton mellett, megdöbbentek a helyiek

Propeller
-
 21.02.23 10:33Belföld

Keszthelyen kivágtak csaknem 40 fát egy Balaton-parti telken- tudta meg az RTL Klub. Néhány hónapja kiemelt beruházási övezetté nyilvánította a polgármester a területet. Kivágnak több tucat fát a Balaton partján Keszthelyen. A helyi KÉVE nevű egyesület az interneten tett közzé videót arról, hogy múlt héten váratlanul – különösebb tájékoztatás…

A keszthelyi Balaton-parton hirtelen elkezdték kivágni a fákat egy beruházás miatt

Telex
-
 21.02.22 21:54Belföld

Egy civil egyesület szerint nem árulja el a város polgármestere, hogy mit építenek a Balaton Szálló mögötti területre, amit nemrég körbe is kerítettek.

Hirtelen kezdték kivágni a fákat

RTL Klub
-
 21.02.22 18:46Bulvár

A Balaton part miatt aggódnak keszthelyi civilek. A KÉVE nevű egyesület az interneten tett közzé videót arról, hogy múlt héten váratlanul elkerítették a Balaton Szálló mögötti területet és az ott álló fák kétharmadát kivágták. Az Egyesület szerint hamarosan építkezni fognak a területen, amit évtizedek óta közösségi térként használtak a helyiek.