Az unió Oroszország elleni szankciókról döntött Navalnij miatt

Demokrata
-
 21.02.22 18:05Külföld

Az uniós külügyminiszterek hétfői tanácskozásukon úgy döntöttek, hogy szankciókat vezetnek be – jelentette be Josep Borrell.

12 kapcsolódó hír

Az EU szankciókkal bünteti azokat, akik felelősek Alekszej Navalnij bebörtönzéséért

444.hu
-
 21.02.22 20:41Külföld

A névsort még csak most állítják össze, de Putyin oligarchái valószínűleg lemaradnak róla.

Szankciókhoz vezetett Navalnij bebörtönzése

Kitekintő
-
 21.02.23 08:38Külföld

Az uniós külügyminiszterek hétfői tanácskozásukon megállapodásra jutottak arról, hogy szankciókat vezetnek be mindazokkal szemben, akik felelősek Alekszej Navalnij orosz ellenzéki politikus elítéléséért és bebörtönzéséért - jelentette be az Európai Unió kül- és biztonságpolitikai főképviselője hétfőn Brüsszelben.

Az EU külügyminiszterei arról döntenek, hogyan válaszoljanak az oroszok lépésére

Portfolio
-
 21.02.22 09:41Külföld

Az uniós tagállamok külügyminisztereinek hamarosan kezdődő tanácskozásának középpontján az áll, miként válaszoljon az EU arra, hogy Oroszország nem tartja be emberi jogi kötelezettségeit - közölte az EU kül- és biztonságpolitikai főképviselője a külügyminiszteri tanács ülése előtt hétfőn.

Szijjártó: a kettős mérce vádját vonja magára Brüsszel az "úgynevezett Navalnij-ügyben"

Szabad Európa
-
 21.02.22 17:27Külföld

Az Oroszország elleni újabb szankciók bevezetéséről tárgyaltak az uniós külügyminiszterek. A magyar diplomácia vezetője szerint inkább stratégiai együttműködésre van szükség Moszkvával, mert "nem egyszerűsíthető le szankciókra" a kapcsolat Oroszországgal.

Hétfőn újabb EU-s szankciók jöhetnek Oroszország ellen a Navalnij-ügy miatt

Szabad Európa
-
 21.02.21 15:30Külföld

Alexander Schallenberg osztrák külügyminiszter azt nyilatkozta, hogy arra számít, az Európai Unió hamarosan újabb szankciókat vezet be Oroszország ellen Alekszej Navalnij bebörtönzése miatt.

Újabb uniós szankciók jöhetnek Oroszországgal szemben

Euronews
-
 21.02.22 13:28Külföld

Az ok Alekszej Navalnij bebörtönzése.

Szankciókról döntöttek az uniós külügyminiszterek a Navalnij-ügy miatt

Magyar Hang
-
 21.02.22 18:47Külföld

A Navalnij-ügy miatt Oroszországgal szembeni szankciók életbe léptetéséről egyeztek meg az uniós külügyminiszterek – értesült több médium diplomáciai forrásból.

Újabb uniós szankciók jöhetnek Oroszországgal szemben

Alekszej Navalnij orosz ellenzéki politikus ügyéről tárgyalnak hétfőn az Európai Unió külügyminiszterei. Az EU már többször is felszólította Moszkvát, hogy engedje szabadon Vlagyimir Putyin elnök

Brüsszelben a külügyi tanács ülésének középpontjában az oroszországi szankciókat vitatják

ma7.sk
-
 21.02.22 12:14Külföld

Az uniós tagállamok külügyminisztereinek hétfői tanácskozásának középpontján az áll, miként válaszoljon az EU arra, hogy Oroszország nem tartja be emberi jogi kötelezettségeit - közölte az EU kül- és biztonságpolitikai főképviselője a külügyminiszteri tanács ülése előtt.

Belejöttek a szankciókba a külügyminiszterek

Népszava
-
 21.02.22 20:26Külföld

Döntöttek a külügyminiszterek: Oroszországot, Belaruszt és Mianmart is büntetőintézkedésekkel fogja sújtani az Európai Unió.

Kínát és Oroszországot bírálta Heiko Maas az ENSZ-ben

Mandiner
-
 21.02.22 18:06Külföld

Heiko Maas német külügyminiszter élesen bírálta Kínát és Oroszországot az emberi jogok helyzete miatt az ENSZ Emberi Jogi Tanácsa tavaszi ülésszakának kezdőnapján, hétfőn.

Az EU a Mianmarban meghirdetett szükségállapot megszüntetésére és a kormány visszaállítására szólított fel

Dehir
-
 21.02.22 15:40Külföld

Brüsszel – Az Európai Unió külügyi tanácsa hétfői ülésén elítélte a Mianmarban február 1-jén  végrehajtott katonai puccsot, és felszólított az azt követően kihirdetett szükségállapot azonnali megszüntetésére, illetve a  törvényes polgári kormányzés helyreállítására.