Karácsony Gergely: Ma a Miniszterelnökségre megyek

Mandiner
-
 21.02.18 10:14Vélemény

Bemutatom a Főváros oltási tervét.

5 kapcsolódó hír

Beszállna a főváros az oltások gyorsításába, 10 plusz oltópont nyílhat

HVG
-
 21.02.18 14:08Belföld

Hatpontos tervvel érkezett tárgyalni Karácsony Gergely főpolgármester a Miniszterelnökségre az oltások gyorsításáról. Fővárosi forrásaink szerint a megbeszélés operatívan zajlott, megállapodtak abban, hogy az operatív törzs engedélyével Budapesten lehetnek plusz oltópontok, amikor elkezdődik a tömeges oltás.

Egy év alatt csaknem százmilliárdot tapsolt el Karácsony Gergely

Magyar Hírlap
-
 21.02.19 04:49Belföld

Hollik István: A számok azt mutatják, hogy a kormány együttműködik az önkormányzatokkal, az ellenzéki városok a válság ellenére gyarapodtak. Budapest vezetése valamit nagyon nem ért.

Karácsony Gergely: A kormány pozitívan fogadta Budapest oltási tervét

Index
-
 21.02.18 19:01Belföld

A főpolgármester a Miniszterelnökségen járt egyeztetésen.

Budapest besegít az oltásokkal, Karácsony kész tervvel érkezett

Borsod24
-
 21.02.18 14:13Egészség

Besegítene a Főváros annak érdekében, hogy gyorsabban és gördülékenyebben lehessen beoltani az embereket koronavírus ellen. Erről egy hatpontos javaslatcsomag készült, amellyel Karácsony Gergely főpolgármester ment tárgyalni a Miniszterelnökségre – írja a HVG.hu. A terv az, hogy a háziorvosi rendelők mellett legyenek dedikált…

A főváros is kidolgozta az oltási tervét

Klubrádió
-
 21.02.18 12:07Vélemény

Karácsony Gergely  közölte, csütörtökön a Miniszterelnökségre megy, ahol bemutatja a főváros oltási tervét. A főpolgármester szerint Budapest vezetése kész arra, hogy segítse a kormányt, hogy gyorsabban és gördülékenyebben haladhassunk az oltással.