Ketten meghaltak két háztűzben Borsodban

168.hu
-
 21.02.16 08:33Baleset-bűnügy

Sátoraljaújhelyen egy hétvégi ház, Garadnán egy családi ház tetőszerkezete kapott lángra.

5 kapcsolódó hír

Két borsodi háztűz két áldozatot követelt éjszaka

Borsod24
-
 21.02.16 10:34Baleset-bűnügy

Sátoraljaújhelyen egy hétvégi ház, Garadnán egy családi ház tetőszerkezete kapott lángra. Két áldozata volt két Borsod-Abaúj-Zemplén megyei háztűznek – közölte az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság kedden. Sátoraljaújhely külterületén egy hétvégi ház gyulladt ki hétfőn késő éjszaka. A harminckét négyzetméteres épület teljes…

Kigyulladt egy családi ház tetőszerkezete Okorágon

Bama
-
 21.02.15 20:19Baleset-bűnügy

A sellyei tűzoltók befejezték a lángok oltását.

Kigyulladt egy családi ház tetőszerkezete Okorágon

Kigyulladt egy családi ház tetőszerkezete Okorágon, a Rákóczi utcában. A tűzesethez elsőként a sellyei hivatásos tűzoltók érkeztek ki, akik megkezdték a lángok oltását. A helyszínre tartanak a szigetvári és a pécsi hivatásos egységek is.

Tűz keletkezett egy táborfalvi pincében

Hírpress
-
 21.02.15 16:16Baleset-bűnügy

Tűzifa égett egy családi ház pincéjében Táborfalván, a Tarcsay úton. A tűzhöz a dabasi hivatásos és a lajosmizsei önkormányzati tűzoltók vonultak ki, akik egy vízsugárral eloltották a lángokat, majd megkezdték az utómunkálatokat. Az egységek a munkálatok közben több gázpalackot kihoztak az ingatlanból.

Lángolt egy melléképület Érden

Teljes terjedelmében égett egy körülbelül huszonöt négyzetméteres, fa szerkezetű melléképület Érden, a Késmárki utcában. A város hivatásos tűzoltói a lángokat két vízsugárral eloltották.