Nemzedékről nemzedékre áthagyományozott tapasztalat és tudás

Magyar Nemzet
-
 21.02.13 21:45Kultúra

Nagy sikerrel zajlott le ma a Dinasztiák bemutatója, amelyben egyedülálló módon közel nyolcvan magyar artistaművész kápráztatta el az online közönséget.

5 kapcsolódó hír

Hihetetlen, már 70! – Id. Richter Józsefet a manézsban köszöntötték születésnapján

Metropol
-
 21.02.14 14:49Bulvár

Óriási sikert aratott, és már most hatalmas nemzetközi visszhangja van  a Fővárosi Nagycirkusz szombati, Dinasztiák című bemutatójának, amelyben közel nyolcvan magyar artistaművész kápráztatja el az online közönséget.

Világhírű magyar cirkuszdinasztiák az 50 éve újranyitott Fővárosi Nagycirkuszban

Corn & Soda
-
 21.02.15 11:19Kultúra

Február 13-án zajlott a Fővárosi Nagycirkusz Dinasztiák premierje, melyben egyedülálló módon, közel nyolcvan magyar artistaművész kápráztatta el az online közönséget. Azonban a bemutatók folytatódnak, az élő közvetítéseket április 18-ig tekinthetik meg az érdeklődők. A...

Világhírű magyar cirkuszdinasztiák az 50 éve újranyitott Fővárosi Nagycirkuszban

BDPST24
-
 21.02.14 12:28Kultúra

Nagy sikerrel zajlott február 13-án a Dinasztiák bemutatója, melyben egyedülálló módon, közel nyolcvan magyar artistaművész kápráztatta el az online közönséget. A Fővárosi Nagycirkusz új műsorának élő közvetítéseit április 18-ig tekinthetik meg az érdeklődők.  A cirkuszművészet azon művészeti ágak közé tartozik, amelyben kiemelten fontos a…

Id. Richter Józsefet a manézsban köszöntötték születésnapján

Zaol
-
 21.02.14 15:51Kultúra

A 70 éves Richter Józsefet is felköszöntötték a Fővárosi Nagycirkusz Dinasztiák című előadásának online bemutatóján, amelynek már most hatalmas nemzetközi visszhangja van.

70 éves id. Richter József, a magyar cirkuszművészet kiemelkedő alakja

Színház.online
-
 21.02.14 16:02Színpad

A Fővárosi Nagycirkusz Dinasztiák című műsorának premierjén Orbán Viktor miniszterelnök úr nevében Fekete Péter kultúráért felelős államtitkár, a cirkuszművészet megújításáért felelős miniszteri biztos köszöntötte a Kossuth-díjas művészt, akivel a bemutatón együtt ünnepelt fia, unokái és a teljes magyar artista társadalom.