Nyolc helyszínen létesültek ívóhelyek a Balatonban

Ez a lényeg
-
 21.02.12 10:03Életmód

Nyolc helyszínen, zömmel a tihanyi és a zamárdi partok közelében alakítanak ki új, mesterséges élő- és ívóhelyeket a Balatonban - számolt be a héten záruló projektről Nagy Gábor, a Balatoni Halgazdálkodási Nonprofit Zrt. (BHN) horgászati ágazatvezetője az MTI-nek csütörtökön.

6 kapcsolódó hír

Óriási fejlesztés indult a Balatonnál: ennek minden horgász örülni fog

Agrárszektor
-
 21.02.12 14:45Állatvilág

Nyolc helyszínen, zömmel a tihanyi és a zamárdi partok közelében alakítanak ki új, mesterséges élő- és ívóhelyeket a Balatonban - számolt be a héten záruló projektről Nagy Gábor, a Balatoni Halgazdálkodási Nonprofit Zrt. (Bhn) horgászati ágazatvezetője az Mti-nek.

Most már jobban érzi magát a Balatonban a süllő

Infostart
-
 21.02.11 21:47Életmód

Nyolc helyszínen, zömmel a tihanyi és a zamárdi partok közelében alakítanak ki új, mesterséges élő- és ívóhelyeket a Balatonban – számolt be a héten záruló projektről Nagy Gábor, a Balatoni Halgazdálkodási Nonprofit Zrt (BHN) horgászati ágazatvezetője.

8 helyen létesülnek mesterséges ívóhelyek a Balatonnál

Ecolounge
-
 21.02.12 00:33Állatvilág

A tihanyi és a zamárdi partok közelében, összesen nyolc helyszínen alakítanak ki új, mesterséges élő- és ívóhelyeket, hogy segítség az őshonos balatoni halfajok szaporodását és fennmaradását.

Újabb ívóhelyek létesültek a Balatonban

Berek
-
 21.02.12 05:22Életmód

Nyolc helyszínen, zömmel a tihanyi és a zamárdi partok közelében alakítanak ki új, mesterséges élő- és ívóhelyeket a

Újabb ívóhelyek létesültek a Balatonban

hírbalaton
-
 21.02.11 16:30Belföld

Nyolc helyszínen, zömmel a tihanyi és a zamárdi partok közelében alakítanak ki új, mesterséges élő- és ívóhelyeket a Balatonban – számolt be a héten záruló projektről Nagy Gábor, a Balatoni Halgazdálkodási Nonprofit Zrt. (BHN) horgászati ágazatvezetője. A 492 millió forintos fejlesztés költségeinek 50 százalékát uniós támogatásból, másik felét…

Búvárok ellenőrzik, hogyan szaporodik a süllő a Balatonban

LikeBalaton
-
 21.02.12 06:00Állatvilág

Tihanynál és a zamárdi partok közelében, összesen 8 helyszínen alakít ki új, mesterséges élő- és ívóhelyeket a Balatoni Halgazdálkodási Nonprofit Zrt., hogy segítse a süllő szaporodási feltételeit. A 492 millió forintos fejlesztés költségeinek 50 százalékát uniós támogatásból, másik felét önerőből finanszírozzák.