Gulácsi Péter sporttörténelmet írt Lipcsében

Igényes férfi
-
 21.01.31 08:32Sport

Gulácsi Péter, az RB Leipzig 30 éves magyar kapusa sporttörténelmet írt a legutóbbi, Bayer Leverkusen elleni mérkőzésen.

3 kapcsolódó hír

Bundesliga: rangadót nyert a Leipzig a Leverkusen ellen

NSO
-
 21.01.30 20:28Foci

A német Bundesliga 19. fordulójában a második Leipzig a negyedik Leverkusent fogadta, és mivel minimális különbséggel győzött (1–0), hét pontra megközelítette az éllovas Bayern Münchent, ugyanakkor előnyt szerzett az üldözőivel szemben. A mérkőzésen Gulácsi Péter és Willi Orbán is játszott.

Rangadót nyert a Leipzig, üldözi a Bayernt

NSO
-
 21.01.30 18:14Foci

A német Bundesliga 19. fordulójában a második Leipzig a negyedik Leverkusent fogadta, és mivel minimális különbséggel győzött, hét pontra megközelítette az éllovas Bayern Münchent, ugyanakkor előnyt szerzett az üldözőivel szemben. A mérkőzésen Gulácsi Péter és Willi Orbán is játszott.

Bundesliga - Győzött a Leipzig, Gulácsi duplán ünnepelt

Parameter
-
 21.01.31 08:54Határtalan

A találkozó egyetlen gólját Christopher Nkunku szerezte az 51. percben, Gulácsi a 88. percben egy hatalmas védéssel járult hozzá a sikerhez. A lipcseieknél az ugyancsak magyar válogatott Willi Orbán a 80. percben csereként lépett pályára, míg Szoboszlai Dominik sérülése miatt még nem mutatkozhatott be. A harmincéves Gulácsi a klub…