Újratemethetik Gesztesi Károlyt

Life
-
 21.01.28 07:50Életmód

Alig egy évvel ezelőtt hunyt el Gesztesi Károly, akit a Budakalászon helyeztek örök nyugalomra. Németh Sándor, a Hit Gyülekezetének alapítója és vezető lelkésze megható szavakkal emlékezett vissza a tehetséges színészre.

6 kapcsolódó hír

Egy évvel a halála után újra akarják temetni Gesztesit

Blikk
-
 21.01.28 03:45Bulvár

Drámai szavakkal emlékezett Németh Sándor (70), a Hit Gyülekezetének alapítója és vezető lelkésze az egy éve tragikus hirtelenséggel elhunyt Gesztesi Károlyra (†56).

Németh Sándor szívszorító dolgokat árult el Gesztesi Károlyról. Erről csak kevesen tudtak

Blikk
-
 21.01.28 06:31Bulvár

Drámai szavakkal emlékezett Németh Sándor (70), a Hit Gyülekezetének alapítója és vezető lelkésze az egy éve tragikus hirtelenséggel elhunyt Gesztesi Károlyra (†56).

Újra akarják temetni Gesztesi Károlyt

Propeller
-
 21.01.28 07:28Belföld

Egy évvel a színész halála után újra akarják temetni Gesztesit Németh Sándor, a Hit Gyülekezetének vezetője szerint a közkedvelt színész esténként nagyon magányos volt, miközben mindennél jobban szerette a kislányát, Pankát, a fiait és az édesanyját, Mancikát. Főszerepről álmodott, ám vágya beteljesítésére már nem maradt ideje. A Blikk…

Gránit síremléket készítenének Gesztesi Károlynak

Ripost
-
 21.01.28 09:00Bulvár

Méltó nyughelyet állítanának az elhunyt színésznek. A Hit Gyülekezetének alapítója drámai szavakkal emlékezett meg a tragédiáról.

Egy évvel a halála után újra akarják temetni Gesztesi Károlyt

Origo
-
 21.01.28 09:53Bulvár

A színész nem messze nyugszik egykori budakalászi otthonától.

Újratemetik Gesztesi Károlyt, a Fiumei úti sírkertben kaphat nyughelyet

Indirekt
-
 21.01.28 06:37Színes

Drámai szavakkal emlékezett Németh Sándor, a Hit Gyülekezetének alapítója és vezető lelkésze az egy éve tragikus hirtelenséggel elhunyt Gesztesi Károlyra. Németh szerint a közkedvelt színész esténként nagyon magányos volt, miközben mindennél jobban szerette a kislányát, Pankát, a fiait és az édesanyját, Mancikát. Főszerepről álmodott, ám…