Íme Pécsi Ildikó öröksége: többen is pályáznak a mesés vagyonra

Pénzcentrum
-
 21.01.27 15:33Otthon

Biztosan továbbra sem tudni, ki örökli Pécsi Ildikó vagyonát, holott nem csekélységről van szó: telkek, lakás és egy ház is. A december elején elhuny színésznő vagyonába beletartozik például budai, Cseppkő utcai lakása

4 kapcsolódó hír

Pécsi Ildikó fiát elszomorítják a hagyatékról szóló rosszindulatú bejegyzések

NLC
-
 21.01.27 03:59Bulvár

Hogy ki örökli Pécsi Ildikó százmilliós vagyonát, még kérdés, de az érintetteket mélyen elkeserítik az ezzel kapcsolatos rosszindulatú megjegyzések.

Pécsi Ildikó hagyatéka körül forrnak az indulatok: fogadott fia tajtékzik a dühtől

Life
-
 21.01.27 06:47Bulvár

Pécsi Ildikó tavaly decemberben távozott az élők sorából, azóta pletykálnak arról, ki örökli a vagyont. Fiát és fogadott fiát is felháborítják a terjengő híresztelések. 

Indulatokat szül Pécsi Ildikó öröksége

BorsOnline
-
 21.01.27 03:20Bulvár

Ki örökli Pécsi Ildikó több százmilliós vagyonát? Erről több találgatás látott napvilágot, és titkos végrendeletről is szóltak hírek. A színésznő fiát elszomorítják, fogadott fiát pedig dühítik a hagyatékról szóló, rosszindulatú bejegyzések a világhálón.

Dühöng Pécsi Ildikó fogadott fia, támadói szerint a hagyatékra hajt

Indirekt
-
 21.01.27 07:11Színes

Álla a bál a tavaly decemberben elhunyt Pécsi Ildikó hagyatéka körül. Fiát és fogadott fiát is felháborítják az alaptalan híresztelések. A hagyatékban állítólag egy budai villa, egy gödöllői ház, valamint szintén Gödöllőn található telkek és ingóságok szerepelnek. Úgy gondolják, hárman esélyesek az örökségre, Pécsi Ildikó fia, Szűcs Csaba, unokája