SZFE-ügy: Sára Balázs szerint itt nem csupán reformokról van szó, hanem világlátásról, szellemisé…

ATV
-
 21.01.27 17:35Belföld

A Színház és Filmművészeti Egyetem Zsigmond Vilmos Mozgóképművészeti Intézetének újonnan kinevezett igazgatója a Mandinernek beszélt az egyetemi filmes képzés terveiről. Szerinte korrekt szakmai kapcsolatuk van azokkal a tanárokkal, akik ugyan nincsenek oda az új vezetésért, de nem mondtak fel.

8 kapcsolódó hír

Szfe: elismert szakemberekkel az élen indul a mozgóképes osztályok munkája szeptemberben

Blikk
-
 21.01.28 13:49Belföld

Elismert szakemberek - mások mellett András Ferenc Kossuth-díjas rendező és Koltai Lajos Kossuth-díjas rendező, operatőr, a nemzet művésze - irányítják a Színház- és Filmművészeti Egyetemen (SZFE) szeptemberben induló mozgóképes osztályok munkáját - közölte az egyetem vezetése csütörtökön az MTI-vel.

Koltai Lajos is osztályt vezet az SZFE-n

Infostart
-
 21.01.28 13:40Kultúra

Elismert szakemberek - mások mellett András Ferenc Kossuth-díjas rendező és Koltai Lajos Kossuth-díjas rendező, operatőr, a nemzet művésze - irányítják a Színház- és Filmművészeti Egyetemen (SZFE) szeptemberben induló mozgóképes osztályok munkáját - közölte az egyetem vezetése.

Ódry-szobor az SZFE-n: az új vezetés nem törődik az örökös kérésével

HVG
-
 21.01.27 13:03Kultúra

Ódry Árpád örököse nemrég azt kérte, adják át dédapja szobrát a tiltakozó diákoknak, de Szarka Gábor kancellár közölte: továbbviszik azt az új campusra.

Megszűnik az Ódry Színpad, de az Ódry-szobrot a vezetés magával vinné

Eduline
-
 21.01.27 14:24Karrier

Ódry Árpád örököse nemrég azt kérte, adják át dédapja szobrát a tiltakozó diákoknak, de a Színház- és Filmművészeti Egyetem (SZFE) új vezetésének más tervei vannak vele.

Koltai Lajos is tanítani fog az új Színművészetin

Színház.online
-
 21.01.28 13:08Film

A 74 éves, Kossuth-díjas operatőr, rendező a Telex kérdésére erősítette meg a hírt:  a mesterképzésre járó filmrendező hallgatókat fogja tanítani.

SZFE – A következő szakemberek irányítják az ősszel induló mozgóképes osztályokat

kultura.hu
-
 21.01.28 13:34Kultúra

Elismert szakemberek – mások mellett András Ferenc Kossuth-díjas rendező és Koltai Lajos Kossuth-díjas rendező, operatőr, a nemzet művésze – irányítják a Színház- és Filmművészeti Egyetemen (SZFE) szeptemberben induló mozgóképes osztályok munkáját – közölte az egyetem vezetése csütörtökön.

Koltai Lajos is tanítani fog a megújult Színház- és Filmművészeti Egyetemen

HVG
-
 21.01.28 13:04Film

A filmrendező-hallgatókat oktatja majd ősztől.

Nem kapják meg Ódry Árpád mellszobrát az SZFE diákjai

Papageno
-
 21.01.27 14:59Színpad

Fischer Gábor, Ódry Árpád örököse nemrég azt kérte, adják át dédapja szobrát a tiltakozó diákoknak, de Szarka Gábor kancellár közölte: továbbviszik azt az új campusra. „A következő időszakban, az új campus fejlesztésekor ezt az örökséget szeretnénk továbbvinni” – nyilatkozta Szarka Gábor, az SZFE modellváltása után kinevezett kancellár. Ódry…