Kapcsolódó

A kulturális és kreatív szektornak kulcsszerepe lehet a gazdaság újraindításában

Igényes férfi
-
 21.01.28 04:04Kultúra

Nem pusztán a közvetlen bevételkiesés okozott károkat a szektornak.

6 kapcsolódó hír

Nagy szerep jut a kulturális és kreatív szektornak a gazdaság újraindításában

Mandiner
-
 21.01.27 13:23Kultúra

A kulturális és kreatív szektor (CCI) a járvány által leginkább sújtott iparág, de kulcsszerepet kell játszania az európai gazdaság talpraállásában. Ezt állapította meg az európai közös jogkezelők szervezete (Gesac) megbízásából készített, kedden publikált tanulmány.

Állami segítség nélkül nem áll talpra a kultúra Európában

Magyar Szó
-
 21.01.27 09:49Kultúra

Forrás: europapont.blog.huA kulturális életnél csak a légi közlekedést érintette súlyosabban a koronavírus-járvány Európában.

A kultúra nélkül nem kecmergünk ki a covidból

Koncert.hu
-
 21.01.27 10:48Zene

Átfogó felmérést készített a kulturális és kreatív szektorról az európai közös jogkezelők szervezete, a kedden publikált tanulmányt az Artisjus tett közzé. Többek között azt is megállapítják benne, hogy a két szektor az európai gazdaság egyik motorja, kulcskérdés az újraindítása.

Állami segítség nélkül nem áll talpra a kultúra Európában

Euronews
-
 21.01.27 08:38Külföld

Az Ernst & Young tanulmánya szerint a kulturális ágazat szereplői önerőből nem tudják újraindítani ezt a szektort - állítja a világ legnagyobb tanácsadó cége.

EY: A kulturális és kreatív szektor az európai gazdaság egyik motorja, kulcskérdés az újraindítása

Dalszerző
-
 21.01.26 10:00Zene

A kulturális és kreatív szektor jelentős szerepet tölt be Európa gazdaságában, az egyik legnagyobb foglalkoztató - és a járvány miatti legnagyobb kárvallottja. EY tanulmány a GESAC megbízásából.

A kulturális és kreatív szektornak kulcsszerepe lehet a gazdaság újraindításában

hírbalaton
-
 21.01.27 11:40Belföld

A kulturális és kreatív szektor (CCI) a járvány által leginkább sújtott iparág, de kulcsszerepet kell játszania az európai gazdaság talpraállásában. Ezt állapította meg az európai közös jogkezelők szervezete (GESAC) megbízásából készített, kedden publikált tanulmány. Az ágazat éves összesített forgalma a becslések szerint 31 százalékkal zuhant…