7 kapcsolódó hír

Rácsok közé szorult az őzike, tűzoltók segítettek rajta

Blikk
-
 21.01.26 18:59Belföld

Bizonyára meglepődtek annak a vonyarcvashegyi háznak a lakói, amelynek az udvarába egy őz tévedt kedd délelőtt. Pontosabban tévedt volna, ugyanis a kis állat egy Liszt Ferenc utcai családi ház tolókapujának fogságába esett. Az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság tájékoztatása szerint a család azonnal értesítette a hatóságokat.

Egy tolókapuba szorult őzet mentettek Vonyarcvashegyen

Metropol
-
 21.01.27 12:40Bulvár

A vad egy családi háznál esett csapdába, de a hős keszthelyi tűzoltók kiszabadították. Az őzike alaposan megriadt a történtektől.

Őzet mentettek a keszthelyi tűzoltók

Zaol
-
 21.01.26 16:15Baleset-bűnügy

Szorult helyzetbe került egy őz kedden Vonyarcvashegyen, amikor egy Liszt Ferenc utcai családi ház tolókapujának fogságába esett.

Kapuba szorult őz mentése Vonyarcvashegyen

hírbalaton
-
 21.01.27 13:19Belföld

BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság közösségi oldalán  adott hírt egy különös látogatóról.  Vonyarcvashegyen, a Liszt Ferenc utcában egy családi ház tolókapujának fogságába esett egy őz tegnap délelőtt. A keszthelyi tűzoltók siettek a segítségére, akik a mentést fotókon is megörökítették. (Fotó: Keszthely HTP) Rövid idő…

Őzet mentettek a tűzoltók egy családi ház tolókapujának fogságából

ZooZoo
-
 21.01.27 06:33Állatvilág

Egy családház tolókapujának fogságába esett egy őz kedden délelőtt Vonyarcvashegyen, a Liszt Ferenc utcában. A keszthelyi tűzoltók siettek a segítségére, rövid idő alatt kiszabadították a kerítés rácsai közül az állatot, aki ezután továbbszaladt. Az nem derült ki, hogy az őz miért próbált bejutni a ház udvarába. Szerencsére ép bőrrel megúszta a…

Őz szorult egy vonyarcvashegyi családi ház kapujába

Telex
-
 21.01.26 18:11Belföld

A tűzoltók stílusosan tigriscsíkos pokróccal szabadították ki.