Már alig bírják az izraeli kórházak

ProfitLine
-
 21.01.27 10:30Külföld

Izraelben már alig bírják a terhelést a kórházak a Covid-betegek magas száma miatt, a mentők a parkolókban várakoznak az új betegekkel - jelentette a 12-es kereskedelmi televízió szerdán.

5 kapcsolódó hír

Koronavírus: meghosszabbítják az országos zárlatot Izraelben

Napi.hu
-
 21.01.26 10:48Külföld

Az országos zárlat egyhetes meghosszabbítását tervezik a súlyos betegek magas száma miatt Izraelben - jelentette a Jediót Ahronót című újság hírportálja, a ynet nyomán az MTI.

Alig bírják a terhelést a kórházak Izraelben

Portfolio
-
 21.01.27 09:28Külföld

Izraelben már alig bírják a terhelést a kórházak a Covid-betegek magas száma miatt, a mentők a parkolókban várakoznak az új betegekkel  - jelentette a 12-es kereskedelmi televízió szerdán.

Fojtogatja a járvány Izraelt, az idei fertőzöttek fele fiatalkorú

Infostart
-
 21.01.27 09:55Külföld

Izraelben már alig bírják a terhelést a kórházak a Covid-betegek magas száma miatt, a mentők a parkolókban várakoznak az új betegekkel – jelentette a 12-es kereskedelmi televízió.

Alig bírják a terhelést az izraeli kórházak

Szombat.org
-
 21.01.27 10:37Külföld

Izraelben már alig bírják a terhelést a kórházak a Covid-betegek magas száma miatt, a mentők a parkolókban várakoznak az új betegekkel  – jelentette a 12-es kereskedelmi televízió szerdán. Az utóbbi napokban a tévékben aggasztó képsorokon mutatták a koronavírusos betegeket …

Az országos zárlat egyhetes meghosszabbítását tervezik Izraelben

Pesti Hírlap
-
 21.01.26 10:35Külföld

Az országos zárlat egyhetes meghosszabbítását tervezik a súlyos betegek magas száma miatt Izraelben. A hosszabbítást az egészségügyi minisztérium és Benjámin Netanjahu miniszterelnök kérte, mert a csökkenő fertőzöttségi adatok ellenére még mindig nagyon magas a kórházakban ápolt súlyos betegek száma. Beni Ganz védelmi…