Amíg nincs nyájimmunitás, nincs olimpia

Liner
-
 21.01.26 11:51Külföld

Újabb szöget ütöttek a 2020-ról idei évre elhalasztott tokiói olimpia koporsójába, ugyanis Japán azt tervezi, hogy amíg nem érik el vakcináció útján a szükséges tömeges immunitást, addig nem rendezik meg az eseményt.

10 kapcsolódó hír

A NOB leradírozhatja az olasz csapatot

vg.hu
-
 21.01.26 18:49Sport

Az olasz sportolók nem játszhatják a himnuszukat és használhatják a nemzeti zászlajukat, ameddig a kormányuk nem rendezi vitáját az olimpiai bizottsággal.

Komoly büntetésre számíthatnak az olaszok az olimpián

m4sport.hu
-
 21.01.26 10:14Sport

A NOB a zászló és a himnusz kitiltásával büntetheti az olaszokat.

Mégsem lesz olimpia Tokióban? Négy fontos feltétele lehet a rendezésnek

Portfolio
-
 21.01.26 07:16Gazdaság

A japán kormány és a Nemzetközi Olimpiai Bizottság (NOB) továbbra is úgy készül, hogy a nyáron megtartják a tavalyról elhalasztott tokiói olimpiát, azonban egy felmérés szerint a japánok 80 százaléka nem szeretné megrendezni az eseményt a mostani körülmények között.

Ebből óriási botrány lehet: a Nob a zászló és a himnusz kitiltásával fenyegeti Olaszországot!

Blikk
-
 21.01.26 10:27Belföld

A Nemzetközi Olimpiai Bizottság (NOB) figyelmeztette Olaszországot, hogy sportolói nem indulhatnak hazájuk zászlója alatt, valamint a himnuszukat sem játsszák el a tokiói játékokon, amennyiben szerdáig nem rendezi vitáját a kormány az olimpiai bizottsággal (CONI).

A NOB a zászló és a himnusz kitiltásával büntetheti az olaszokat

Propeller
-
 21.01.26 09:52Sport

A Nemzetközi Olimpiai Bizottság (NOB) figyelmeztette Olaszországot, hogy sportolói nem indulhatnak hazájuk zászlója alatt, valamint a himnuszukat sem játsszák le a tokiói játékokon, amennyiben szerdáig nem rendezi vitáját a kormány az olimpiai bizottsággal (CONI). Az ötkarikás ügyekben járatos insidethegames.biz oldal beszámolója szerin…

Koronavírus: beoltanák a versenyzőket az olimpiára

HáziPatika
-
 21.01.26 10:07Egészség

Brit sajtóértesülés szerint a Nemzetközi Olimpiai Bizottság (NOB) az Egészségügyi Világszervezettel (WHO) együttműködve azt tervezi, hogy a tokiói játékok minden résztvevő sportolóját beoltatja a koronavírus ellen.

Tokió 2020: a zászló és a himnusz kitiltásával büntethetik az olaszokat

NSO
-
 21.01.26 10:18Sport

A Nemzetközi Olimpiai Bizottság (NOB) figyelmeztette Olaszországot, hogy sportolói nem indulhatnak hazájuk zászlója alatt, valamint a himnuszukat sem játsszák le a tokiói játékokon, ha szerdáig nem rendezi vitáját a kormány az olimpiai bizottsággal (CONI).

Olimpia 2021: Kis híján zászló és himnusz nélkül maradtak az olaszok

ma7.sk
-
 21.01.26 15:27Sport

A Nemzetközi Olimpiai Bizottság (Nob) figyelmeztette Olaszországot, hogy sportolói nem indulhatnak hazájuk zászlója alatt, valamint a himnuszukat sem játsszák le a tokiói játékokon, amennyiben szerdáig nem rendezi vitáját a kormány az olimpiai bizottsággal (Coni).

Tokió 2020: A NOB a zászló és a himnusz kitiltásával büntetheti az olaszokat

Vajdaság Ma
-
 21.01.26 11:12Sport

A Nemzetközi Olimpiai Bizottság (NOB) figyelmeztette Olaszországot, hogy sportolói nem indulhatnak hazájuk zászlója alatt, valamint a himnuszukat sem játsszák le a tokiói játékokon, amennyiben szerdáig nem rendezi vitáját a kormány az olimpiai bizottsággal (CONI).

Meglepő bejelentés: Florida megrendezi az olimpiát, ha Tokió nem

Index
-
 21.01.26 15:13Sport

Az állam pénzügyi vezetője nyílt levélben fordult a Nemzetközi Olimpiai Bizottsághoz.