Fejlesztések a Szent István Egyetem háza tájáról

Agroinform
-
 21.01.25 16:37Állatvilág

A Kaposvári Campuson az állattenyésztés, a növénytermesztés témaköreiben, illetve a klímaváltozást érintő kutatásokban is világszínvonalú fejlesztések zajlanak.

4 kapcsolódó hír

Világszínvonalú fejlesztések a SZIE-n

Gyártástrend
-
 21.01.26 06:00Tudomány

A kutatói közösség és az ipari szereplők szervezett együttműködésének, a nemzetközi szinten is versenyképes fejlesztéseknek ad teret nyolc, részben EU-s, részben pedig hazai forrásból létrejött a FIEK, amelyek közül kettőnek a Szent István Egyetem campusai adnak otthont. 

Világszínvonalú fejlesztések a Szent István Egyetem Kaposvári Campusán

Startlap
-
 21.01.26 04:33Gazdaság

A kutatói közösség és az ipari szereplők szervezett együttműködésének, a nemzetközi szinten is versenyképes fejlesztéseknek ad teret nyolc, részben EU-s, részben pedig hazai forrásból létrejött Felsőfokú és Ipari Együttműködési Központ (FIEK) hazánkban, amelyek közül kettőnek a Szent István Egyetem campusai adnak otthont. A legutóbbi…

Pályázati forrásból létrehozott világszínvonalú fejlesztések a Szent István Egyetem Kaposvári Campusán

AgrárUnió
-
 21.01.25 12:15Mezőgazdaság

A kutatói közösség és az ipari szereplők szervezett együttműködésének, a nemzetközi szinten is versenyképes fejlesztéseknek ad teret nyolc, részben EU-s, részben pedig hazai forrásból létrejött Felsőfokú és Ipari Együttműködési Központ (FIEK) hazánkban, amelyek közül kettőnek a Szent István Egyetem campusai adnak otthont.

Pályázati forrásból létrehozott világszínvonalú fejlesztések a Szent István Egyetem Kaposvári Campusán

Trademagazin
-
 21.01.26 10:22Gazdaság

A kutatói közösség és az ipari szereplők szervezett együttműködésének, a nemzetközi szinten is versenyképes fejlesztéseknek ad teret nyolc, részben EU-s, részben pedig hazai forrásból létrejött Felsőfokú és Ipari Együttműködési Központ